- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
elnézést a telefonos képért, de ahhoz képest szerintem korrekt lett.[link]
I humbly and respectfully decline™
-
anri-ur
tag
Helló!
Eddig erős olvasója voltam a fórumnak de most úgy gondoltam megosztok 3 képet én is!
Hátha tetszik valakinek!
-
-
anri-ur
tag
válasz Sir Riccio #557 üzenetére
Sajna nagyobbat már nem tudok adni,ollózok még belőle hátha kisül valami.
Mályköl,Playköszi de 1 fz 50-től ne várjunk csodákat ugye .
-
máyköl
veterán
válasz Szten Márs #560 üzenetére
Akkor pontosítok. Az elsőnél zavar, hogy a jobboldali csiga feje bemozdult, a második meg szerintem túl van élesítve. Bocs, ha a képen valami bemozdult, vagy túl van élesítve, mindig úgy fejezem ki magam, hogy zajos. Tudom, a zaj, főleg a szemcsésedést jelenti.
-
Szten Márs
nagyúr
Hát ezeknek, amit említettél semmi köze a zajhoz, főleg nem a bemozdulásnak. Ez olyan, mintha azt írnám egy képre, hogy nagyon zavaró, hogy ennyire alulexpós, utána meg, ha szólnának, hogy bocsi, ez egy high-key kép és ha alexpósnak látom, akkor a szememmel vannak gondok, akkor azt mondanám, hogy jaa, én a geometriai torzításokra gondoltam alexpó alat, bocs, de én azt úgy szoktam kifejezni, hogy alexpó. Szóval azért khhm, ilyet ne
[ Szerkesztve ]
-
anri-ur
tag
Az első képnél szerintem pont az a lényeg ,hogy bemozdult, olyan mintha "nagy sebességgel" ütköznének.A másodiknál valóban van élesítés de csak annyi amennyit a noise ninja művelt vele,szerintem nem sok.Lehet a kicsinyítés "tolta" össze annyira a képet, hogy neked már zavaró!
-
taxy
csendes tag
Sziasztok!
Én is teszek ide pár fotót. Még az előző, kompakt gépemmel készítettem. Nemrég vettem DSLR-t, azzal még nem lőttem sokat, de ha lesz rá érdeklődés azokból is teszek ide párat.
Ne kíméljetek!
[ Szerkesztve ]
-
Play!
tag
frissült két képpel az albumom
véleményt kérnékSaint_: nekem tetszik, csak a képet méretezd le, és szerintem felülről vágj belőle.
kvázi tag lettem ezzel a hozzászólással
[ Szerkesztve ]
"És a dabasi városi bíróság büféjében igenis finom a fasírt!"
-
Sir Riccio
addikt
Nem kéne a cigi, egy kicsit sok a hely a feje felett, egy picit jobbra kellene állnia, hogy a jobb felkarjánál az a világos cucc amiről gőzöm sincs, hogy micsoda takarásban legyen, ja és valami fehér lap vagy ilyesmi kellett volna ami egy kicsit derít rajta.... Én így csináltam volna. Kőkert Rulez!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz Sir Riccio #568 üzenetére
oké köszi... az a fehér vmi, én se tudom, mi az, de ilyenekre én még nem figelek, söt csak most vettem észre, amikor irtad
I humbly and respectfully decline™
-
-Bohóc-
csendes tag
-
-Bohóc-
csendes tag
Isten igazából csak olyan "gondot" tudnék felsorolni, ami pénzzel kiküszöbölhető Magyarán veszel egy olyan gépet, amiben minden benne van.
Nem tudom miért, de az érzékelője eléggé gyorsan koszolódik, magától. Nincs másik objektívem, ezért nem is szedegetem le, ami miatt porosodna.Végül is csak nekem gond már, mert többet szeretnék kihozni magamból, de a brifkóm nem enged egy pár százezres gépet venni. Kinőttem...ennyi. Jó lehet a képeimen ez nem látszik, de akkor is kéne egy izmosabb
[ Szerkesztve ]
-
-
Play!
tag
válasz runner 125 #582 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az 5-ösön kívül mind tetszik, és igazából büszke is vagyok ezekre a képekre, de azért kell ilyen vélemény is Ha van kedved ezt-azt kihozhatsz az elsőből, de nem kötelező
Szten Márs: köszönöm az értékelést, de még szerintem tudnék jobbat, ha lenne egy jobb gépem, de a közeljövőben nem lesz beruházás
addig is ilyenekből élek[ Szerkesztve ]
"És a dabasi városi bíróság büféjében igenis finom a fasírt!"
-
-Bohóc-
csendes tag
Itt egy mai próbálkozás...kicsit belepiszkáltam, mert az eredeti unalmas lett
1 -
nesa
veterán
A pixel mappingot told le egyszer mert raferne az oreg C370 re, komolyan mondom ez a gep fantasztikus masina, nekem volt ilyen macroba hihetetlen jo, tajkepekez is megfelelo ,egyedul lakasban vacakol ,es allig van zaja.
Legnagyobb baja hogy igazan nemlehet testreszabottan alitani rajta semmit. -
nesa
veterán
Az exifbe benne van minden kepbe mikor, mivel es hogy keszult
A pixel mappingot meg told le mert vannak halott pixelek es az szepen helyrerakja oket, ez a jo az olympusba, mas gyartoknal ezt csak szervizbe lehet helyrerakni.Kiviszed az udvarra lerakod fix helyre es elonditod vagy megjobb ha az eget fotozod, csinal kb 3-5 kepet amit nem ment el de kiszuri hotpixeleket es utanna nemlesz potyos a kep.
[ Szerkesztve ]
-
bmx powa
tag
[ Szerkesztve ]
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
runner 125
nagyúr
válasz bmx powa #593 üzenetére
A 3.-ba látok fantáziát, bár lehet okosabb lett volna nem megdönteni a horizontot, a többi kicsit szerkesztetlen. Itt-ott hiányoznak az épület részletek, próbáld meg előtte kigondolni, h mit szeretnél a képbe komponálni.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
bmx powa
tag
válasz runner 125 #594 üzenetére
Az első képen az épület bal-felső sarkára gondolsz, hogy hiányzik?
A harmadik képet pedig azért fényképeztem döntött horizinttal, mert a hídhoz igazítottam a kép szélét."hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
bmx powa
tag
válasz runner 125 #596 üzenetére
Köszi, odafigyelek rá ezentúl. Most szándékozok majd egy kezdő tükörreflexes gépet venni, és komolyabban beleásni magam a fotózás témába
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest