Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
halagabor
tag
Ne f/8-on lődd, mert akkor egy csomó minden éles lesz és a téma nem válik el a háttértől/előtértől, ugyanakkor nem feltétlenül baj, ha ezek vannak a képen, de a hangsúlyos a fő téma legyen. Azért a túl kicsi mélységélesség sem ajánlott, a csatolt példaképek is szenvednek ettől a hibától. A második probléma, hogy összevissza vannak gabalyodva a fotódon, lényegi részek nem látszanak, csigákat nem így érdemes ábrázolni. Egyébként én imádok csigákat fotózni, mert nyugis figurák, nem nagyon sietnek sehova, ugyanakkor nem olyan ijedősek ezért megfelelő közelségbe lehet kerülni. Helyezd őket legközelebb érdekesebb környezetbe. Én például fel szoktam pakolni őket fára, bokor levelére, stb. Így lesznek érdekes fények, bokeh, "szintbe" is könnyebb így kerülni. Ha hozzányúlsz akkor nyilván behúzódik a házába, de aztán előbb utóbb elindul és akkor ha türelmes vagy akkor jönni fognak az érdekes és izgalmas pózok meg kompók.
Amire gondolok képekben (nyilván ezeken is lehet sokmindent javítani még
):
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest