Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
jjeahh #41216 üzenetére
mitol semmi extra? jo a pillanat, erdekes a kompo, a helyszin is sztem. persze a fenti lampa nem lenne baj ha nem lenne benne, esetleg egy szukitett vaku a parra, bar utobbi nem biztos h hianyzik. de semmiextra? persze szubjektiv dolog ez, meg annyira nem zavar a kritika, de sztem reg lottem ilyen jo parfotot
kolcson pana vaz volt, parom huganak a gepe. gondolkozik, hogy vegyen-e valamit, de annyira keveset hasznalna, evente 1x 2x, hogy kb felesleges, van eleg kamera... majd ha lesz 2 milc akkor az egyiket biztos benyulja utazasok alkalmaval..tukrosokhoz hozzanyulni se akar
az ove tenyleg kicsit semmiextra, egyetertek
mondjuk 14mm-en, allvany, nd nelkul ebben a napszakban valojaban egy egesz vallalhato kompoval biro turistakep sztem.
(#41218) vond ilyen szinu volt az eg, szelektiv mokolas nelkul? mutatsz egy nyerset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Nikon Speedlight SB-600 külső vaku
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest