- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
@jjeahh: Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy borzalmas gyors kidolgozás, így lehet szar az egész, sőt, biztos meg is kapom a magamét...
Annyit akartam csak vele, hogy ha kis időt rászán az ember, és nem rohangál 64 gyerek körülötte
akkor többet ki lehet ebből a képből, de amúgy jó ez ahogy van.
Amiket kreáltam iszonyat gyorsba, nem annyira, de valami hasonlóan, max nem ennyire durván, csak éreztetni akartam, hogy van benne kakaó még.Az atombombás, mármint az az eszméletlen színű csak kísérlet, nem igazán ez született meg a fejemben, de mondom felrakom ha már összedobtam...
Na de ilyet...
@marcitp: Feltöltöttem a "színesebb" verziót is, nekem ez is tetszik, de nem akkora szám amúgy ez a kép, inkább tényleg olyan "hatásvadász"...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged