- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
gaben75 #34530 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de mintha olvastam volna régebben, hogy ez időtájban már nem nagyon ildomos őket zavarni a fészkelőhelyen, mivel egy fokozottan védett madár és költési ideje van!? Ennek ellenére elég részletes adatbázisok kerültek fel róluk az internetre az elmúlt években, térképes formában is, nem is értettem, hogy miért...
Két hely környékére elmentem tavaly vagy tavalyelőtt Pest megye keleti részén, mindkettő közelében, kb. 1-1,5 km-re volt olyan viszonylag kis terület, ahol vadásztak, gyakorlatilag tömegesen fordultak elő. A jellegzetes hangjukkal könnyen irányt mutatnak, de nem tudom, hogy az ilyen részek, mennyire alkalmasak a lessátras fotózásra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Windows 11
- Riasztó topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest