Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
belovary #32067 üzenetére
Köszi a véleményezést.
Pont ilyenre gondoltam, hogy mi a saját véleménye az embernek róla. A füstölősre gondoltam én is, csak mivel 20-30 mp-es záridők vannak /megfelelő felszerelés és tudás hiánya miatt/, így sajnos el kellett vetnem. A háttérben is igazat adok, de amikor elterveztem /bármilyen hihetetlen is
/ még színesben gondolkodtam és ezért van egy terepszínű anyagon, persze lehet színesben se jobb. Van olyan is, amin szét vannak szórva a hüvelyek, más megvilágításban stb. Több kompozíciót próbáltam, de a fények miatt ez tetszett meg, vagy láttam benne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Synco vlogger kit 1
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest