Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Novics

senior tag

válasz crey #21497 üzenetére

Na most jól megsértődtem! :DDD El ne higgyétek!

A kép a hozzászólásban csak... szóval csak meg akartam mutatni, hogy mennyire elszúrta a feltöltést most a Picasa. Nem szokott ilyet, de Kapóennit úgy látszik nem szereti...

Az alsó nézetnél hcl-nek igaza van részben, tényleg "heroizálni" akartam a büdös dögöt, másrészt meg tényleg olyan magasságban volt, hogy van felülnézetből fotózom, vagy innét.

Attól féltem, hogy ha fent kevesebb hely marad, akkor nagyon középen lesz. Akkor talán fentről lenne nagyon beszorítva. Legalábbis én így érzem. És talán a harmadolást is nagyon éröltettem. Mindenképpen fentről kéne vágni, vagy elég lenne ha lent egy kicsit többet hagynék?

Jobbról tényleg lehetett volna több hely, de csak most ismerkedek a 50mm-es fix manuállal, meg kell még szokni, hogy körülményesebb a komponálás, és fókuszálás. (Tudom, hogy nem a tesztképek helye, de azért csak nem lett annyira rossz. Ugye nem? :F )

Alexpó... ennek kéne a nickemnek lennie. Ezt már sokszor megkaptam, de úgy látszik, hogy nem tudok leszokni róla. De igyekszem! Bár itt most azért görbítettem a görbét, mert valahogyan kopottasnak tűnt a bundája, pedig tényleg gyönyörű, csillogó fekete, nem olyan, mint a Picasas képen. Sokkal jobban hasonlít a Flickr-ösre. (Ha nem full manuálban fotózok, hanem rekesz prioritással, akkor csak annyit tehetek, hogy az expókorrekciót felhúzom, ugye? Meg utána se húzzam vissza RT-ben. :W )

Jah, és 3,2-es rekesszel lőttem.

Köszi a véleményeket. :R

dace90 Nem tudom, hogy miért, de valami nagyon balra húzza a szememet.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák