- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatburner
újonc
Sziasztok!
Lehet,hogy nem írtam le teljesen érthetően a problémámat,4g kártya tökéletesen működik a H8+ban, de mint írtam a stick küldi a wifit, ami 1 másik gépbe van bedugva, amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem! Azt hogy miért vannak le árazva ezek a gépek,és mit lehet venni+30 lejért, az nem segít a probléma megoldásán!!! De azért kösziAz IP cím lekérésénél nem tetszik neki valami
-
fatburner
újonc
Sziasztok! Megjött a gépem nekem is,én meg vagyok vele elégedve! Viszont van otthon 4g LTE mobil stickem ami tudja a wifit küldeni,10 ezközt lehet rá csatlakoztatni,de a H8+ azt írja ki: Került Rossz mínőségü internett kapcsolat,és nem is csatlakozik rá,szerintetek ez mit jelent????
-
fatburner
újonc
Tegnap én is rendeltem 1 H8-at remélem hamar megjön!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Java programozás
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest