Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
válasz
fatburner #48 üzenetére
fatburner,
ha jól értem,akkor van egy sima wifi usb-s sticked, bedugva egy pc/notiba, amin (az oprendszeren) bekapcsolod a net megosztást, innentől a stick wifi ap lesz, a kliensek tudnak rá csatlakozni és lesz net.
Erre a wifi ap-re nem tud csatlakozni a viva h8+. (probáld ki variálni wifi stick wpa/wpa2 beállításánál a wpa tipusát (personal/enterprise), illetve a módnál a TKIP, AES, TKIP-AES -t, ill. ahogy korábban írtam, a csatornát. Ha lehet, mindenképp fixen állíts be neki csatornát, ne hagyd automatikusanha ez a felállás, akkor megtévesztő volt belekeverni ezt a gondolatot :
"amin tökéletesen mennek a 3g és 4g-és telók is csak a H8+nem!"Ez alatt azt értetted,h más wifi kliensek csatlakoznak,annak semmi köze,h a kliens egy 3g vagy 4g telefon vagy akár egy gsm modem nélküli tablet.
Egyébként wpa-nál az is megtévesztő tud lenni, hogyha rossz jelszóval authentikálsz, bizonyos klienseknél akkor is eljut látszólag odáig a folyamat,h ip cím lekérése,de nem kapsz ip-t.. Tehát látszólag kapcsolat minőségi probléma van, igazából authentikációs.
petya53,
nem néztelek hülyének, csak elbeszéltünk egymás mellett!memkártyánál érdekes mód 1 hete nem dobta le, bár alig foglalkoztam vele, a gyerek nyomkodja
-
petya53
csendes tag
válasz
fatburner #41 üzenetére
Indulj ki abbaól,hogy 4g a stikked, a tàbla meg 3g. Ez frekvenciát jelez tehát ha a stick csak a 4g frekijét tudja akkor nem fog menni vele.A stickben van egy telefon kártya vedd ki belőle és tedd a H8+ ba. És akkor kiderűl ,hog milyen frekin működik. Ha kicsit útána néztél volna akkor 30 lej plusszért megvehettedvolna a H8+ 4g.
Változatát. Ezért vannak leárazva ezek a gépek. Engem inkább a rootolás érdekene.Megvan a gyökérben hogyan és mit kell át irni ,hogy működjön az sd kártyára történő app mentés. Ha valakinek kell jelezze és kűldöm a linket.
Üdv Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged