Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
''...sok cég marketing célokból hirdet...''
Ez nem igaz!!!! de még mennyire nem. Aki amiatt hirdetne, na pont az a cég hirdet cégnév nélkül, mert gázos számára a konkurencia előtt, hogy csak hirdetéssel tud új munkaerőt keresni, illetve nem publikálja, hogy elment tőlük az adott kollega. (de ez nekem jó, mert ezek a cégek adják oda a megbízást fejvadászatra :)))
''...Szerinted hol a rákba talál naponta 30-50 új céget/állásajánlatot, ahol az elvárásoknak is mind megfelel, és helyileg sincs messze? BUDAPESTEN SEM!
Plusz a hirdetések nagy része kamu.
Garantált egy interjú??? Ez tuti Magyarországon van? Miért kell hazudni az embereknek?
Ha heti 1 interjú bejön, elküldött napi 15 CV uián, már jó!
Két hét és dolgozik is? ))) Álmában. ...''
Erre válaszolásként beillesztenék erre egy referenciát:
''A tanácsoknak nagy hasznát vettem, és az eredménye:Mivel eljutottam a jelentkezési lap kitöltésétől idáig, így mostanra merészen állíthatom, hogy sikeres volt. Bár a tervezettnél tovább tartott a megfelelő hely keresése, ennek okait inkább az általam keresett cégek lassú válaszadási idejükben látom (átlag: 2-4 hét!). Az Önöktől kapott adatbázisok, internetes portálok rengeteget segítettek. Ezen felül az állandó telefonos kapcsolattartás, hogy bármilyen kéréssel fordulhattam Önökhöz szinte bármikor és a személyes konzultációk nélkül talán még ma is a cégeket járnám. Köszönöm, hogy késő délután is tudtak fogadni, köszönöm a telefonos diszkréciót, és köszönök mindent.''
...
''Nagyon tetszik a Klub tanácsadóinak segítőkészsége. Nem csak szakmai tanácsokat kaptam, hanem őszinte odafigyelést és önbizalom - erősítést is.''
...
''A klub nagy segítséget nyújtott számomra mind az önéletrajz, motivációs levél, interjúkon való tárgyalástechnika elsajátításában. Tetszett az ösztönzés, bármikor volt kihez fordulni az időközben felmerült problémákkal. Minden lehetőséget megragadtak annak érdekében, hogy minél előbb el tudjak helyezkedni, amelyért köszönettel tartozom feléjük.''
Szal ennyit erről: ŐK MEGFOGADTÁK A TANÁCSOMAT (és van köztük vidéki is!)
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest