- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
''...sok cég marketing célokból hirdet...''
Ez nem igaz!!!! de még mennyire nem. Aki amiatt hirdetne, na pont az a cég hirdet cégnév nélkül, mert gázos számára a konkurencia előtt, hogy csak hirdetéssel tud új munkaerőt keresni, illetve nem publikálja, hogy elment tőlük az adott kollega. (de ez nekem jó, mert ezek a cégek adják oda a megbízást fejvadászatra :)))
''...Szerinted hol a rákba talál naponta 30-50 új céget/állásajánlatot, ahol az elvárásoknak is mind megfelel, és helyileg sincs messze? BUDAPESTEN SEM!
Plusz a hirdetések nagy része kamu.
Garantált egy interjú??? Ez tuti Magyarországon van? Miért kell hazudni az embereknek?
Ha heti 1 interjú bejön, elküldött napi 15 CV uián, már jó!
Két hét és dolgozik is? ))) Álmában. ...''
Erre válaszolásként beillesztenék erre egy referenciát:
''A tanácsoknak nagy hasznát vettem, és az eredménye:Mivel eljutottam a jelentkezési lap kitöltésétől idáig, így mostanra merészen állíthatom, hogy sikeres volt. Bár a tervezettnél tovább tartott a megfelelő hely keresése, ennek okait inkább az általam keresett cégek lassú válaszadási idejükben látom (átlag: 2-4 hét!). Az Önöktől kapott adatbázisok, internetes portálok rengeteget segítettek. Ezen felül az állandó telefonos kapcsolattartás, hogy bármilyen kéréssel fordulhattam Önökhöz szinte bármikor és a személyes konzultációk nélkül talán még ma is a cégeket járnám. Köszönöm, hogy késő délután is tudtak fogadni, köszönöm a telefonos diszkréciót, és köszönök mindent.''
...
''Nagyon tetszik a Klub tanácsadóinak segítőkészsége. Nem csak szakmai tanácsokat kaptam, hanem őszinte odafigyelést és önbizalom - erősítést is.''
...
''A klub nagy segítséget nyújtott számomra mind az önéletrajz, motivációs levél, interjúkon való tárgyalástechnika elsajátításában. Tetszett az ösztönzés, bármikor volt kihez fordulni az időközben felmerült problémákkal. Minden lehetőséget megragadtak annak érdekében, hogy minél előbb el tudjak helyezkedni, amelyért köszönettel tartozom feléjük.''
Szal ennyit erről: ŐK MEGFOGADTÁK A TANÁCSOMAT (és van köztük vidéki is!)
Aktív témák
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged