- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibi826
csendes tag
válasz
Cathfaern #7913 üzenetére
Kényelmesen nem tudom megoldani. Reggel 6kor indul a busz, 1:45perc alatt ér újpest városkapuhoz. Onnan még kb. 25perc míg a nyugatihoz beérek metróval, kaját veszek stb... Délután ugyanez visszafelé.
Valóban alálőttem a fizetésnek, inkább 280nettó lett volna reális. Lehetett volna egyezkedni velük de a számból már nem akartam segget csinálni, így elfogadtam.
Belevágok, mert itt vidéken jelenleg kultúrális közfoglalkoztatott vagyok nettó 67ezerért, gondolom nem kell magyarázkodni.. Lehetőség a szakmámban dolgozni, itt nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged