- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Kösz hogy megnézted, erre jutottam én is, kár hogy ez így működik, továbbra se értem benne a logikát, de hát ők tudják, akkor nem rendelek 10$ alatti coinos dolgokat... de amúgy nem csak az a gondom hogy rárakja a postát, igazából ki is fizetném, nem érdekel az a 2$ a fő gondom hogy nem tudom össze válogatni, az a érdekes, hogy pl olyan termékből aminél van 20 féle választható szín vagy típus, ha 1féléből rendelnék annyit, hogy elérje a 10$-árt akkor működik a dolog, de össze válogatni nem lehet ez a gond... pl ajándéknak vennék most ásványi kristály gyöngyöket, vennék vagy 100db-ot, coinos kedvezménnyel 85Ft lenne 1db, 1 eladó, 1 termékén belül 20+ féle ásványból lehet választani, ha 1 féléből rendelek akkor max 83db-ot enged rendelni, és működik a kedvezmény, de nekem nem 1 fajtából kell ennyi hanem több féle színből szeretnék venni, de hát nem tudom össze válogatni mert azonnal meg kell venni, így 1ik színből kéne vennem 20 at, másikból is 20, van amiből 10et stb vagy 10 rendelés 1 helyett, árba amúgy ugyanaz lenne. A mennyiséget 1 szín esetén engedi, ezért nem értem a rendszert, ha engedné összeválogatni akkor is ugyanannyit vennék, csak 1 csomagba eltudnák küldeni 10 helyett... igy viszont hagyom az egészet és semmit se veszek, kap 2 tábla csokit azt kész...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged