Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Emberhiány is van ez tény, de nem hiszem, hogy ha nem lenne akkor már nála lenne a csomag. Gondolom valami U kezdetű azonosítós csomag, ez nem egy DHL Express. A belföldi csomagok a postánál egyébként nagyon jó időt futnak, délután feladod és másnap délelőtt az ország másik végében átvették.
-
válasz
stomi61 #61918 üzenetére
Ez máshogy érkezett, a Yanwen nem adta meg az elektronikus elérhetőségedet így az Express One nem igazán tud értesíteni, ha nem a Yanwen-en keresztül jön akkor megvannak az adatok és értesítenek.
A Yanwen oldalán is láthatod az új számukat, eleve új lesz mert ugye YP kódú postai kódos ország nem létezik. -
lacentos
tag
Az mennyire bevett szokás a postánál,hogy kedden kifizetett vámkezelés után pénteken még nincs kézbesítve Bp. területén a csomag.
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a második ilyet: UG....YP (ez ugye Yanwen)
Egyedül a Ninja társított hozzá pár nap múlva egy 605.....irányítószám követési számot, de csak tegnap jelent meg az ExpressOne rendszerében. Ma mindenféle értesítés nélkül hozta a futár.
Úgy néz ki ezeknél érdemes naponta ránézni a nyomkövetőkre, mert nincs értesítő. Az előzőnél is így volt.
Csak a 158.... kezdetűeknél küldenek e-mailt.
Ja és Standard Shipping volt a szállítási mód. -
-=MrLF=-
senior tag
Pozitív tapasztalat: (a magyar posta nem volt benne)
07.18. rendeltem, 07.28 itt volt, Fenggang - Budapest, 10 nap alatt megkaptam,
(Combined Delivery via AliExpress Standard Shipping Tracking Available)
nem hagyományos tracking számot adott, hanem csak 24 számjegy volt, a tracking oldalalak nem találták sehol, aki ilyen 24 számjegyűt kap próbálkozhat itt [https://tracking.expressone.hu/] átadás előtt jött email expressone-tól, itt lehetett volna korábban is követni. -
cof
veterán
válasz
quadxyz #61906 üzenetére
Na igen, az egy kicsit más liga. Nem is mennek azok a csomagok Belgiumba. Kínából jön direktben hozzánk.
Most majd kipróbálok egy ilyen vegyes rendelést mert sok helyen van, hogy 10$ értékben vásárolsz akkor combined lesz, és jóval olcsóbb szállítási költséggel tételenként mint a Saver Shipping. Valahogy spórolni kell mert a Ft nem akar megállni úgy tűnik, így talán lehet fogni kicsit és mégis EO lesz ami gyorsan ideér.
-
lacoka55
tag
A követőkből úgy látom hogy talán [kép] megérkezett BP-re a Jun 29,-én rendelt UL2539049BE csomagom a postánál még nem látom de ezt már csak a jövő héten fogom megkapni
-
quadxyz
újonc
Az szuper :)
A combined delivery rendelésem egy hét alatt ideért. -
cof
veterán
válasz
quadxyz #61904 üzenetére
Persze, lesz részletes nyomkövetés.
Akkor pont belecsúsztál abba, hogy 2 hétig ott dekkolt Belgiumban a csomagod. Mert szerintem 2 hetente van onnan ide szállítás, azért írtam átlag 30 napot.
Pl. nálam is:
28 Júl 2022
15:09
Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days CAINIAO
15 Júl 2022
10:30
Departure to country of destination
BelgiumInnen még szerintem 1 hét lesz.
-
quadxyz
újonc
UL....BE csomagom ebbe a statuszba lépett: Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
Mikor láthatom ezt a csomagot? :)
-
Mtbsrác
senior tag
Hali!
Akadt egy nagyobb gondom az Alival. Eddig mindig sikerült vissza szereznem a pénzt, viszont most ez nem sikerül eddig. A story:
- Teljesen más dolgot küldtek mint amit rendeltem ezt le is fotóztam a csomagot és ami benne volt. Másom nincs hozza a futár odaadta és kész, papír nincs semmi. Erre ideírja az ali hogy mutassak be neki "" Mutassa meg a kapott csomag fuvarlevél számát 2. Mutassa meg nekünk a logisztikai fuvarlevél alatt található szállítási címkét, és tegyen alá egy másik logisztikai fuvarlevelet a csomagon, amely tartalmazza a nyomon követést száma és a csomag súlyát "". Ezeket honnét szedjem elő? Ill mely menüponton tudok válaszolni nekik.
Köszi.
-
-
Takuun
aktív tag
Előre töltött (nikotinos liquid) eldobható elektromos cigit vennék Aliexpressen. A típus angliából berendelve 1 hét alatt itt volt, viszont a shop-ban nincs az az íz amit szeretnék. Mire lehet számítani Ali-s rendelés esetén. Maradjak a bevált angol shop-nál vagy mehet az Ali-s rendelés? A fő kérdés inkább az, hogy megkapom-e? Tudtommal nem kellene, hogy átjöjjön a VÁM-on, de nem tiszta, hogy akkor az angoloktól miért érkezett meg simán?
-
-
-
Manus4
csendes tag
A combined delivery szállítási módnál mindegy milyen módot választok pld economy vagy ott is érdemes saver/standard módot választani?postát el szeretném kerülni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #61892 üzenetére
LOL, pont most jött rá egy update:
Out for delivery
[Fenggang Town]Processing at sorting center -
válasz
SunMount3r #61890 üzenetére
Oké még az eladó nem adta át szállításra, addig nincs szállítási információ, ez elég egyértelmű. Pár nap, lehet hogy hetente adja le.
-
válasz
SunMount3r #61888 üzenetére
Igen az lenne, mármint amit áthúztál, (nem egészen személyes adat egyébként) ha ez egy Express One nyomkövetésiszám (158-al kezdődő sok szám) azt akkor él majd fel ha az Expres One megkapja, de szerintem azon az oldalon hamarabb látsz mozgást ami az előbb linkeltem, minimum azt hogy van valami vele már látnod kellene.
-
válasz
SunMount3r #61885 üzenetére
A vásárlásnál mi a státusza, te azt írtad hogy shipped
Akkor ez van
Ha Awaiting delivery akkor már folyamatban van szállítása de 5-10 napot szoktak jósolni hogy látsz valamit, de itt is 2-3 nap általában, javaslom itt nézegesd -
LouiS22
veterán
válasz
SunMount3r #61883 üzenetére
Tölts le egy bármilyen tracker appot, állítsd be a TN-t és real time értesülni fogsz, amint történt változás. 1ébként nem ördögtől való a rendeléstől számított 7-8 nap alatti kézhezvétel sem (nekem talán 6 nap volt az abszolút rekord eddig és Kínából jött).
-
válasz
SunMount3r #61883 üzenetére
Pár napon belül, amennyit mutat számláló annyi ideje van rá,
-
SunMount3r
nagyúr
Tudom, hogy ez az eladótól függ elsősorban, de Ali Standard Shipping esetén az "Your order has been shipped" e-mail után mikorra várható, hogy továbbjut a csomag a szállítási láncban?
(Vasárnap rendeltem, hétfőn jött a "Shipped" e-mail, de azóta semmi változás, vagy update. )
-
lacoka55
tag
Sziasztok
volt 3 rendelésem ebből kettő ECSCCA00xxszámot kapott össze csomagolták Combined Delivery majd az azonos napon rendelt de később feladott ULxxBE csomagomat is hozzájuk csomagolták
AliExpress Saver Shipping volt kapott új számot lett AliExpress Standard Shipping úgy néz ki hogy EO lesz belőle
az ali mindig küld emailt ha változik a szállítás állapota
You have a delivery update -
Nem igazán. Az AliExpress logisztikai cége a Cainiao, lényegében rajtuk keresztül van biztosítva még a postai szállítás is. Lehet hogy nincs is szerződésük a Dachser-el.
Nem AliExpress vásárlások szerintem a célcsoportja ennek a cégnek, ők nagyban utaznak, hajóznak.
És nem a teljes útvonal úszik: úgynevezett Középső Folyosón kínál vasúti összeköttetést: a vonatok Kínából indulva először Kazahsztánon és Azerbajdzsánon haladnak át, majd a Kaszpi- és Fekete-tengeren át hajóval Romániába, ahonnan pedig Budapestre érkeznek. -
ace22
tag
Ez minket is érinteni fog:
Hajóra teszik a kínai árus vonatokat mielőtt Budapestre érkeznek
A kínai kiindulástól a célállomásig a vasúti szállítás 45-55 napot vesz igénybe.https://www.napi.hu/nemzetkozi-vallalatok/dachser-logisztika-hszian-budapest-vasut.756854.html
-
24-én kikerült tőlük mert akkor írják azt be hogy Továbbítás belföldre ami az OLK-ra Budaörsre történő átszállítást jelenti és mivel 21-én vették át és így csak 3 napig volt náluk.
A helyi posta felé szállítják vagy ott is van de nem írták be. Nem az NPKK-nak kell azután írogatni. -
Csak ismétlem magam, de akkor újból a javaslatom a kérdésedre: AliExpress Standard shipping és AliExpress Saver shipping szállítás vagy EU-raktáras vásárlás és nincs postai kezelési díj.
A postai szállítás esetén nincs kombinált szállítás.
A postán maradó esetén és ugyanúgy fizetned kell ezeket a kezelési díjakat, annyi a változás hogy mindegyikért menned kell a postára, de úgy hogy ők nem értesítenek arról hogy konkrétan mikor veheted át.
Másik az hogy ha végül mégsem a Magyar Posta lesz a kézbesítő akkor a Postahivatal címére a postám maradóak esetén a futárcégek nem kézbesítenek.
Lényeg az hogy ha Magyar Posta és vámolnia kell a küldeményt akkor akár az 50 Ft értékű dologra is minimum 399 Ft-ot kell fizetned.Ezen felül javasolt a szállítási címhez, a címsor kiegészítéshez beírnod az e-mail címedet és a telefonszámodat, hogy esetleg csak belekerüljön az elektronikus cím adatok közé.
-
spe88
senior tag
válasz
guess.who #61753 üzenetére
No igen. Valami ilyesmire volna szükségem nekem is, mert a helyzet, hogy nem kombinálták a csomagokat és egyenként áfázták így némelyik darabra kijött 399 Ft plusz költség, de van ahol lecsúsztam az online fizetés határidejéről ott már ugyebár 799 Ft. Egy 100 Ft-os szirszarra nem szívesen fizetek ki még sem 400-at sem 800-at. Jelenleg ez történt. Ha van valami ötletetek ezt hogyan kerülhetem el az jó volna.
Saját címemre kértem a leveleket, postán maradóra a vámolás miatt már állítólag nem lehet kérni.
-
Met
nagyúr
Múlt héten.
20 Júl 2022 10:17 Sikeresen kézbesítve Budapest 62 posta
19 Júl 2022 12:34 A küldemény az értesítőn jelölt postán átvehető Budapest 62 posta
13 Júl 2022 07:40 A küldemény továbbítása kézbesítésre Budapest 62 posta
13 Júl 2022 07:40 A küldemény továbbítása kézbesítésre Budapest 62 posta
07 Júl 2022 08:19 Továbbítás belföldre Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
07 Júl 2022 08:19 A küldemény feldolgozása folyamatban Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
05 Júl 2022 07:27 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés -
MR ME
aktív tag
sac per kábé mennyi ideig szokott állni Vecsésen a csomag a jó magyar postánál? még mindig van hogy akár majdnem egy hétig is?
-
Erika05
újonc
Köszönöm szépen
-
Erika05
újonc
Sziasztok!
Kombinált szállítással szeretnék rendelni.Csak 1 eladótól vásárolhatok így, vagy több eladótól is összerakhatom a kosárba a termékeket?Az világos,hogy csak azokat a termékeket szállítják így ahol oda van írva. -
fairi
őstag
Egyetlen ami biztosan ajánlható az a combined shipping. ha teljesíted a feltételeket akkor biztos EO lesz a vége, és kereskedő nem bírálhat felül. Többször teszteltem, tényleg az AliE kezeli és nem kereskedő döntöget.
Ez a 100%-os eddig!!!
Másik biztos: Ali standart shipping és saver shipping ezek is jók, ezek nem extrán fizetősek. Igaz nekem pont volt rossz tapasztalatom amikor kereskedő felülbírált és kínai postával küldte. Kereskedő keze nincs megkötve.
Bizonytalanabb módok: cainiao super economy, felülbírálhat, de ha boltot ismered akkor megbizhatóbb elkerülési opció és olcsón megúszod, és belga posta lesz a vége.
Bizonytalanabb 2: egyszerre vásárolsz több boltból economy és globalt, NEM speciel line-t. EO lesz belőle, ez a trükk jól bevált, csak sajnos ritkán kereskedő kitalálja speciel line az jobb mód a küldésre és megszívom. 0,14USD-ért globált vettem mint módot, erre kereskedő speciel line-nal küldte ami ára 0,48 USD. és mikor írtam nem értette miért nem vagyok boldog hogy drágábbal küldi nekem ingyen! ha global lett volna akkor EO pakkba pakolódik kb nagyon jó eséllyel. -
Nem igazán látom át azt hogy mely esetben nem lenne postai fizetéses a felsorolt 3, mit lehetne biztosan ajánlani
A hozzászólásodat látva és a biztos ajánlásokat ismerve mindenki azzal rendel amivel akar.Soha nem láttam ilyen párosítású és bejegyzési formájú szállítást, mert ez esetben lenne biztosan igaz hogy ezek belga postával jönnek.
-
fairi
őstag
" én meg azt látom hogy Posta és legtöbb esetben szállítás közben postát vált"
Cainiao Super Economy az a 4px a partner és belga posta lesz, ha tényleg ezt választja eladó, de ha több csomag van egyszerre, akkor EO is lehet belőle. DE más opcióval is küldheti az eladó. Aliexpress standard shippinggel is lehet ilyen meglepi.
Cainiao Super Economy Global itt két opció van, vagy yanwen is fizetős posta lesz, leggyakrabban emirátusi, vagy egyszerre több ilyen van akkor EO-ra válthat
Cainiao Super Economy for Special Goods ezt mindig posta, sose vált EO-ra, végül fizetős magyar posta lesz ebből szinte mindig, van mikor azeri, van mikor kirgiz postai száma lesz, de régebben volt mikor nem fizetős német posta, de egyideje nincs. Akik EO-t el akarják biztosan kerülni ez az opció, de jó az esély a duplaáfára."Továbbra sem értem miért lenne azon szállítási mód esetén amihez nincs nyomkövetés"
ezeknél a szállítási módoknál név legtöbbször egy partnerhez kapcsolódik
sima economy-nál a 4PX a partneri cég évek óta, ők belga posta a postai partner cége, évek óta változatlan. Belga-kínai kapcsolat elég erős, sok cikk van neten erről, és ez a mód, és a saver express ennek a gyümölcse.globalnál a yanwen a partnercég, ők emirátusi postával dolgoznak, de EO_ra váltás lehet, ha több dolgot rendeltél egyszerre, de EO nem garantált.Lutri.
for Special Goods ott partnerváltozás a leggyakoribb, havonta más logisztikai cég, és itt változik leggyakrabban ki lesz a végső partner
sima economy és global esetén lehet ha több mint akkor Elehet, speciel line sose lehet EO.Kb 1 éve ezekkel játszok, trackchecker appal követem mikor ki lesz a partner. nem véletlenszerű, prédikálható, de kereskedők önkényessége akadályozza hogy megbízható legyen a dolog.
-
válasz
SunMount3r #61861 üzenetére
Nem azok, szerintem.
Cainiao Super Economy for Special Goods
Cainiao Super Economy Global
Cainiao Super Economy
Fairi szerint ő úgy kapjt hogy belga postás számmal jön, én meg azt látom hogy Posta és legtöbb esetben szállítás közben postát vált és nem hogy kezelési díj, még áfa is előfordulhat.
Ezt kaptam pár napja
Ez igencsak fizetős MP lesz
Ezeknél azért ingyenes vagy kis díjú mert nem nem könyvelt küldeményként ami lényegesen drága van küldve,mi értelme lenne hogy a drágább módon küldenék de kevesebbet kérnek a vevőtől érte mint amennyibe kerül valójában.
Nem azonos kategória az AliEXpress standard és az Aliexpress saver szállítási módokkal. -
válasz
tasiadam #61855 üzenetére
2021 áprilistól Budapesten van a Cainiao Kelet-Közép Európai régiós központja, ide jönnek a repülőgépeik és innen osztják ki hozzánk és a környező országokra, és közvetlen kiszállító cég itt az Express One, szerencsére mert így kiesik a pénzdíjas posta, meg a dupla áfázása. Viszont sok csomagot kell feldolgozniuk.
CoF
Nem fér hozzá a Parcelsapp az adatbázishoz, ez nem szinkronizáció hiba, hanem csak védelem lehet. A MP adatbázist sem lehet mindig elérni. -
tasiadam
veterán
A cainiao az itthon is van? Mert a track alapjan budapesten van.
-
válasz
tasiadam #61853 üzenetére
Nekem eddig minden alkalommal jött az értesítő és ki is hozták. Szeged.
De most hétvége volt, hétfőn ilyenkor előfordul torlódás Budapesten sűrűbben és kánikula is van, meg szabadságolások is, a futároknak is van ilyen. Néha lehet látni hogy 150 csomag is ki van osztva neki, azt Budapesten képtelenség egy nap kiszállítani. a 85-90 db is necces hétfőn, szerintem péntekre nem is tudták kiadni. Ha egy autó lehal borul a nap.
Nem kifogás, ez van, kapacitás probléma, de nem csak náluk. Szeptembertől meg még rosszabb lesz az emberhiány a megszűnő KATA miatt.
Kaptál az összevont csomagra egy Express One számot, ugyan miért a Magyar Postát hívnád amikor még a közelükbe sem kerül a csomag, hiszen nem postai szállítású.
De ha nem látod ezt Központi raktárba érkezett (HU - Budapest) akkor nem érdemes hívni mert addig a Cainiao logisztikai feldolgozóban van a csomag, nem náluk semmit nem tudnak mondani. -
tasiadam
veterán
Udv
https://parcelsapp.com/en/tracking/158271900053941333601094
Az alabbi reakciot kaptam egy masik rendelesemre. Megprobaltak kiszallitani, es nem sikerult?? Mi? Vagy ez az univerzalis kifogas?
A masik 4 kombinalt csomagommal se tortekt semmi. A postat, vagy az express onet hivjam miatta?
az hab a tortan a postaval, hogy egy 18. feladott boritekot valahogy kihamoztak, majd bedobtak uresen a postaladaba ma a cimzettnek.
-
válasz
Makifeju #61851 üzenetére
Eddig az volt hogy te reklamáltál, arra van 5 napja reagálni ha nem reagál akkor automatikusan dönt az AliExpress, ha reagál és neked az nem felel meg akkor pedig te kéred az AliExpress reakcióját.
Döntés születik.
Azt megfelelő indokkal alátámasztva mindkét fél kérheti felülvizsgálni, de ennek már a döntés után bekövetkező lényeges oknak kéne lenni, mert az alap szituációt azt elbírálták, az hogy neki még valami az eszébe jutott, elfelejtette előzőleg az nem elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest