- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Zoli-bácsi #41247 üzenetére
Régebben volt other payments rész, akkor kivették ezek szerint. Kövesd V/ instrukcióit.
-
válasz
Zoli-bácsi #41247 üzenetére
-
cof
veterán
válasz
Zoli-bácsi #41245 üzenetére
Ott ahol a kártyaadatokat kell megadni, other payments-et kell választani, vagy mehet kártya fizetés is, csak ne legyen rajta elég fedezet, akkor már lesz hozzá orderid amit tud az eladó módosítani, és fizetésre váró tételként jelenik meg a my orders fülön.
-
cof
veterán
válasz
Zoli-bácsi #41243 üzenetére
Meg is tettem, megrendeltem de nem fizettem ki.
Ezt hogyan csináltad? Van rá mód egyébként, other payments-et kell beállítani fizetésnél, tehát nem kártyás fizetést, mert ha el van mentve, akkor egyből fizetve is lesz.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
megegyeztem egy eladóval, hogy rendeljem meg, de ne fizessem ki a terméket, mert majd átállítja a szállítási díjat.
Meg is tettem, megrendeltem de nem fizettem ki. Pár perccel később nézem, fizetettre változott a státusz, le is vonta a bankom.
Ez mi, hogy? Azonnal nyomtam a cancelt és írtam az eladónak aki el is fogadta.
De mi ez? Hogy történhet ilyen? Nem lehet megrendelni valami fizetés nélkül? Eddig ezzel nem foglalkoztam mert azonnal fizettem mindent.
-
Nem lehet, mert ők nem úgy írják magukat így nevezik a nemzetközi postai adatbázisban PostNL - Netherlands Post.
Ne haragudj de teljesen hihetetlen hogy ennyi idő alatt megérkezett oda.
Ezen a két helyen nézem, mert itt pontosak a bejegyzések Postal Ninja és a Parcelsapp, ha náluk a Cainaio vagy Aliexpress-Cainiao írja a Arrive at destination country szöveget akkor az még nem biztos hogy igaz.
Egy május 27-i indulású július 14-én került a holland posta kezébe, The item is at the PostNL sorting center
Olyan rövid idő mint amit írsz a járvány előtti időben sem volt jellemző a Kínából holland postai azonosítóval jövő küldeményekre. A kínai logisztikai cégek nagyon pozitív megérkezési időket írogatnak be, kár hogy akinek átadják ezt nem szokta megerősíteni. -
korcsi
veterán
Ezekről lehet valamit tudni?
Márciusi rendelések.LP00169277842795
LP00166461561425 (cancel?)
LP00166460720454 (cancel?)
LP00168284235117
RV367335865CN -
Jó, az újak esetén sem igazán látom, de legyen igazad a gyorsulásban, aztán holnapig ide érnek 25 napon belül.
De nálad az egy hete vásároltnál akkor volt már egy megérkezés Hollandiába és onnan már el is küldték?
A Hollandiába megérkezés ez a két bejegyzés egymás után: The item is at the PostNL sorting center és Arrive at destination country -
Imy
veterán
A két-2.5 hónapja feladott csomagok nagyon lasan jönnek. Ma jött több csomagom, és azok max 25 napja lettek feladva. A legnagyobb meglepetés amit 11 napja adtak fel, am megjött.
-
fairi
őstag
Egyre rosszabbak a kereskedők.
led lámpát árát se kaptam vissza, pedig sose lesz elküldve 25 napja szenved a dispute, most a következő csomaggal is baj van.Új szuper levél
"Dear friend so sorry for the delay. We were keeping working hard on solving the problem with our logistic these 2 weeks but they failed to exchange correct receipt information for all the parcels. You may receive other's parcel in the future. Since we lost products and money we can not bare the loss twice. Hope you can understand our hardship. Regarding your order, we can offer you a $3 coupon as compensation. Could you please confirm the order for us and do not leave us negative feedback? Sincerely appreciate your kindness."Kereskedő ad 10 dolláros kupont, vásárlók ebben az értékbe, erre most jön ez a levél. csomag fura volt 200g amit vettem, és mérésnél 720 g. Így rájöttem kamu TN, igaz lehet hozzám jön, csak más. 1 hét és kiderül.
Persze ha sztori igaz akkor korábban is írhatott volna, saját márkás boltnál ilyen keveredés. Fura.
-
djsunstealer
aktív tag
Ma 3 db SG végű csomagom is megjött, 110, 99, illetve 96 nappal. Maradt 2 db nem ajánlott, amik majd csak befutnak. Kitartás mindenkinek és köszönöm a sok segítséget, a Főnöknek főleg.;)
-
atala
addikt
A múltkor írtam, hogy van egy csomagom ami vám előtt van, de nem kaptam értesítést róla.
Felhívtam a postát, és nem az én csomagom. Más név, más város. Azóta is úgy áll a csomag.
Lehet, hogy az én csomagom, csak rossz címre küldte az eladó. Kérdeztem, nem válaszol.
Ilyenkor gondolom nincs mit tenni, ha nem veszik át, vissza megy a csomag, és Dispute.
Ha meg átveszik, akkor csatázhatok, hogy nem az én csomagom volt. -
Voice24
őstag
Ma megérkezett egy május 23-i rendelés. Az Ali oldalán a track order gombra tartva az egeret, mutatott valami duisburgi köztes állomást, de a ninja ilyen sehol nem írt. Végülis a lényeg, hogy itt van. Valami LVS kezdetű hosszú számom volt.
-
-
peestike
senior tag
Nekem is hasonló a helyzet, csak viccesebb. Mindenféle hosszabbított védelem lejárt tegnap hajnalban. Reggel megnyitottam a vitát, erre délután:
2020. 07. 14. 12:33 - Receive item at office of exchange , Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Esetleg, ha zárom a vitát még újra tudom nyitni? A 15 nap gondolom pörög tegnaptól, de azt se szeretném, hogy zárom, nyitni nem tudok újat. Remélem innen azért már megjön, de benne van a pakliban, hogy hibás, rossz lesz... Plusz még az is, hogy a posta meddig pihenteti. Van olyan holland számom, ami elvileg 06.24-én megérkezett, de magyar bejegyzés még nincs hozzá. -
Vicces egy pasi vagy, a másik képen július 3-at mutat a vége honnan szopjam ki a többit?
És ilyet is írtál hogy 3,5 hónapot állt. Ezekre reagáltam volna.
Szóval egyik repülőtéren sem állt 3,5 hónapig és július 7-től 7 nap kellett hogy ideérjen.
Miután sikerült a logisztikai cégnek repülőt találnia ami elhozta vagy ki tudták fizetni a szállítást és elhozták. Nem történt más csak ennyi.
Persze ez is több a szokásos 48 óránál, de kell ennyi idő a jelenlegi körülmények közt akkor sem értem hogy -
A kicserélő után szokott jönni a reptéri elküldés. A július 3 az még Guangzhou bejegyzés hogy majd elküldik, csak ezt már látja a magyar posta nyomkövetése is, azért van Hungarian Post-al bejegyzés, majd az A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben Hungarian Post ami azt jelzi hogy itt van.
Előtte lesz majd egy érkezés a kínai posta által. Arrive at destination country China Post azt megelőzően meg ez: Küldemény átadása nemzetközi szállításra Hungarian Post -
válasz
gixxergabi #41209 üzenetére
A shipping az nem mindig hajóval történik.
Az első folyamatosan érkezik Kantonba és onnan ne tovább, most épp Jun 24, 2020 15:12 volt az utolsó. Onnan még nincs semmire átpakolva szállítás ügyileg, se repülő, se hajó.
A második meg elindult Shenzenből június 16-án, nagy valószínűséggel ez tényleg jön ide. De légi úton. -
gixxergabi
senior tag
RE085788127CN
RE093036288CN
Mind2 egy hónapja meg se mozdul.
Volt valami hajó konténer süllyedés megint? -
EXIEZ
aktív tag
Nem tudom mi történik most, de 6 nap alatt Kínából a kicserélőbe ért tracking szerint a cuccom. nem tudom hogyan, de szép teljesitmény...
-
válasz
-Pityer- #41203 üzenetére
Természetesen a vasúti szállítás több országot érint és több megérkezés látsz. 3 naponta írva van jóformán hogy ez a szállítás miként működik.
Egy dolog hogy mivel rendelted, de egy másik hogy a logisztikai cég nem tudta repülőre rakni, aminek több oka közül a légi szállítás drágulás az egyik. De volt repülőn is meg Csungkingba (a vasúti központhoz) azzal szállították.
Augusztus 13-ig meg fog érkezni, ha nem veszítik el.
Július 14-én érkezett Litvániába majd jön tovább ide. Átlagosan 2 hét szokott lenni, de most is vannak ketten akiknél ez már több és nincs újabb bejegyzés. Így lehet ennél több vagy el is veszhet. -
-Pityer-
csendes tag
Rá tudnátok nézni nekem az alábbi csomagra:
RE094526226CN
Semmi különös rendelés, mindössze egy autós napvédő. A Parcel appon azt látom, hogy megérkezett a célországba, ami szerinte Litvánia, Vilnius. Ide Oroszországon keresztül ment. Természetesen Magyarországra rendeltem. A Magyar Posta app nem mutat semmit, csak azt, hogy nemzetközi szállításra átadva (regisztrált vagyok, az egységképző érkeztetését látnom kellene).Az ali belső nyomkövetője azt írja, hogy still in transit, ha 08.13-ig nem kapom meg, írjak az ügyfélszolgálatnak. Gondoltam arra, hogy hátha Pick-Packes, de China Post registered air mail-lel rendeltem, nem standard shipinggel.
Mit gondoltok? Előre is köszi a válaszokat, véleményeket.
-
Ha pénzt akarsz visszakapni akkor nem lehet hinni nekik az önkéntes refund-nak (van persze olyan is aki komolyan gondolja), biztosra kell menni. Ha 13 napon belül nem érkezne meg a pénz akkor dispute. Egyébként is AliExpressen belül rendezve csak a dispute-ra tud pénzt visszaküldeni.
-
ace22
tag
Új rekordot ért el az egyil Ali-s eladó arcátlansága. Hibás USB kábeleket kaptam, küldtem képet, videót, megígérte a refundot, egy hónap után rákérdeztem, hogy hol van már, mire:
"daer friends,you can open a dispute"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest