-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Money94
csendes tag
Megint van egy kis gondom... ma kellett volna, hogy kihozzanak egy csomagot, de nem történt meg... vagy is állítólag megtörtént, de én nem tudok róla... vártam egész nap, még értesítőt sem kaptam róla.
A tracking number ezt mutatja:
2017-03-20 17:26:00 Utánküldve / Reforwarded
2017-03-20 12:51:00 Postán átvehető
2017-03-17 10:34:00 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingFelhívtam még délután a postát, mondták, hogy sikertelen volt a kézbesítés, és holnap át tudom venni. Most megint megnéztem a tracking numbert, erre ott van, hogy Utánküldve - ahogy láthatjátok -. Nem értem, mi ez? Olvastam a posta oldalán, hogy az utánküldés egy szolgáltatás, amit kérni lehet. De én nem kértem ilyet... egyáltalán nem értem ezt az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest