-
PROHARDVER!
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kompany
csendes tag
okés, de nekem az elsődleges célom az ÁFA elkerülése és ha shopból veszem, akkor gondolom ez esélytelen.
-
szuszinho
őstag
Csak halkan jegyzem meg, hogy telefont szerintem megbízható shopból érdemesebb venni. Igaz, vannak megbízható eladók az alin is, de akkor is.
-
kompany
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #1194 üzenetére
köszi ez érdekes volt.
Egy eredeti red me note mennyibe fáj?
-
kompany
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Xiaomi-Hongmi-Redmi-Note-Mobile-Phone-5-5inch-Screen-WCDMA-Octa-Core-MTK6592-1280/1892877431.html Még ezt a telefont néztem.. Beszéltem egy eladóval aki ilyet árul és azt mondta, hogy a csomagra azt írná rá, hogy 39%os mp4.. nem ez az eladó az aki linkeltem, de a leírás hasonló. Az a baj, hogy chaten beszéltem vele és nem találom meg azt a hirdetést, nem tudjátok, hogy hol lehet visszakeresni a chatet?+ez a telefon oké lehet jobb értékeléssel?
-
blueMerle
veterán
válasz
kompany #1188 üzenetére
Ketten is elmagyaráztuk neked hogy ahol középen házikó alakú a home gomb az HAMISÍTVÁNY erre belinkelsz még egy hamisítványt (az meg hogy a sok birka bedől, az garancia?!).
Ráadásul ott van hogy S960 s (egy helyközzel de ott van). Értsd meg hogy 200 dollár alatt az összes S960 hamisítvány. Az eladónak 30-as feedbackje van, ez kábé orosz rulett. 1000 feedback és 95% pozitív visszajelzés felett keresgélj eladót.
Parancsolj, itt van egy eredeti S960 azaz Vibe X, megbízható eladótól, rendeld meg ezt:
[link] -
kompany
csendes tag
Értelek titeket.. Akkor szerintetek nem éri megvenni ezt a "hamisítványt"? Nem lehet, hogy jó? Valóban igaz, hogy 100 nagy értékű csomagból mindössze 1et fognak meg? Valamint erre mi a magyarázat, ugyan az a teló ugyan annyiért de itt nincs+ és sok a vevő is.-->http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-Lenovo-S960-s-MTK6592-Octa-Core-1-9Ghz-2GB-RAM-5-0-1920x1080px/1910601313.html
Előre is köszi a válaszokért
-
Papesz1990
csendes tag
Csak józan paraszti ész, és 5 kattintás google-n, és rálehet jönni, hogy hamis. Csak nézd meg az eredeti árát ennek a telefonnak (hivatalos webshop, vagy egyéb külföldi gsm webshopok), és nézd meg, hogy a kis barátunk mennyiért árulja kínában...fele ár + 20% akció, vajon miért?
-
blueMerle
veterán
És puszta véletlen az is hogy S960+ ként van feltüntetve a készülék, holott ilyen nem is létezik.
Háhogyne. Tipikusan a klón Lenovoknál tolnak egy plusz karaktert a végére pl. s i vagy +.
Ha félrevezeted emberünket hogy ez egy eredeti, akkor rendesen kibaszarintol vele, már elnézést, mert nem az.
-
WOT-H-A-C
veterán
Namost ...Tisztelt szakértő Úr...
1.Ugye most telefonról beszélünk...külföldi rendelések topik...keressed ki és tedd fel ezt a kérdést...befogsz sírni milyen hülyeséget beszélsz!!!
2."Miért lenne egy Lenovo hamisítvány" a lenovo Igazi Brand és nem csak kínában!!!
Viszont ha megnéznéd , értenél hozzá akkor rájönnél hogy ez nem egy eredeti Lenovo hanem valami hamisítvány!!!Segítek egy kicsit ...tudod mi az a Lótusz virág ami lenovo védjegye,???Segítek a home gomb környékén kell keresni!!!Látsz itt ilyet???
Na most ...nem akarlak megbántani nem az a szándékom!!!
Csakhogy két dologból 2 félrevezető amit mondasz!!!!Az egy dolog hogy nem vagy tájékozott és segíteni akarsz mert azt hiszed igazad van ....a baj ezzel hogy így kárt okozhatsz másoknak!!!!
Peace!!!
-
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #1174 üzenetére
Sztem DHL-el rendelném.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kompany #1177 üzenetére
Szia.Miért akarsz egy hamisitványt venni drága pénzen???Az eladót is felejtsed el meg a telefont is!!
Honnan tudjak hogy mennyibe került?? Onnan hogy megkerdeznek!!! Ha nem hihető amit mondasz akkor a NAV fogja megbecsülni az árát és akkor tuti szarul jársz!!!
Tavaj ősz óta szinte minfent megfognak!!!
-
kompany
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #1176 üzenetére
oké, de ha meg is fogják honnan tudják, hogy mennyibe kerül a csomag és ezáltal hogy vonják le a 27%os adót?
-
kompany
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #1174 üzenetére
Hello, 1 ilyen telefont szeretnék rendelni: http://www.aliexpress.com/item/original-Lenovo-S960-s-MTK6592-Octa-Core-1-9Ghz-2GB-RAM-5-0-1920x1080px-13MP-dual/1904089866.html Szerintetek adómentesen át tud jönni? DHL-el vagy Kínai postával van több esélyem adómentesen megkapni?+ Úgy tudom, hogy csak 1 bizonyos összeg felett van adó fizetés.. de a vámosok honnan tudják, hogy az adott tárgy kevesebb vagy több e a határnál?
-
törölt tag
Sziasztok. Érdemes rendelni innen egy 40ezer Ft-os telefont?
Angliába menne a csomagom..Mennyire gyors vagy milyen gyorsan jön meg a csomag?
-
Papesz1990
csendes tag
Ha valaki az után rendel kínából, hogy előtte alapos utánna járást végez (akár itt a fórumot olvasgatva), hogy megfelelő felkészült legyen a rendeléshez, kizárt dolog, hogy nem futott bele az olyan dologba, mint az unboxing videó készítése. Ez a legjobb módszer arra, hogy 100%-ig védve legyünk az olyan esetek kapcsán, mint ami most is felmerült, hogy törött a cucc.
Ne sajnáljuk rá azt a pár percet, amíg telefonnal, kamerával felvesszük, ahogy kicsomagoljuk a rendelt terméket. Én a 3$ nyakláncról is készítettem videót, ami egy sima légpárnás levélbe érkezett meg, hisz akármi is lehetett volna benne.
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem hurrogtam le .....de nemárt ha tudja!!!Meg te is mert a képeket nem gyakran fogadják el csak azon múlik hogyan áll hozzád az eladó....Aztán ha nem cserélik mert azt mondja az eladó "baszki honnan tudjam hogy nem te törted el" akkor meg jön a sírás!!!Egy ébként ehez nem kell sok ész hogy az ember bebiztosítsa magát elvégre több ezer kilométerről rendelsz ember bármi ráeshet a csomagodra.....de tudod mit mindenki szabadon eldönthetti hogy csinál videot vagy nem csak aztán nem kell idjönni sírni meg fejet a falba verni hogy a kínai beintett a garira !!!
Béke
-
daja28
csendes tag
Szóval akkor itt mindenki minden egyes műszaki termékről videót csinál hogy milyen .. Értem .. Nem volt olyan sok szóval max rendelek még egyet . Igazából ez is szól meg minden csak ott ahol betudom hajtani ott van letörve
De kösz a segítséget !
-
WOT-H-A-C
veterán
"Fel kelett volna vegyem hogy kinyitom ???
Ez most ugye csak vicc ??? ""
Eza kérdés amit feltettél az a vicc!!!Nyilván ha értékeset rendelünk vagy műszaki cikket akkor ez alap!!!!Hallottál már olyat hogy "unboxing video"????Tudod miért van??Azért ha hibásan kapod a rendelt termékedet akkor bizonyítani tudjad hogy nem a te hibádból sérült!!!!
Innentől kezdve az eladó "jóindulatán" múlik hogy mi fog történni!!!!
-
daja28
csendes tag
Fel kelett volna vegyem hogy kinyitom ???
Ez most ugye csak vicc ??? Kinyitottam a csomagot és ez fogadott ... Csináltam róla képet is , és nem akármilyen helyen van eltörve ...
-
longwild
aktív tag
Amennyiben kamera (pc-s webkamera vagy telefon kamera) előtt nyitottad ki az original csomagot, úgy biztosan kapsz egy vadi újat.
Ha csak fotók, akkor háááát.... szerencse kérdése, hogy az eladó elfogadja, hogy a posta hibáját ő bukja, vagy majd elkezd takarózni, hogy biztos rosszul nyitottad ki/te törted el és most újat akarsz...
-
floryby92
csendes tag
Van egy termékem ami 28-a óta pihen pesten.
Ilyenkor kit kell keresnem? -
CloZee
aktív tag
válasz
Genyadjpio #1159 üzenetére
Nem sufnicég, arra az esély, hogy többet vonnak le kereken nulla. Ráadásul 60 napig nem az eladónál lesz a pénzed, hanem az Ali-nál, ők akkor küldik át az eladónak a pénzt, ha te visszajelezted, hogy megkaptad a terméket / letelik a 60 nap.
-
longwild
aktív tag
válasz
Genyadjpio #1159 üzenetére
15-60 nap a free shipping. Tapasztalatok alapján bármely postával küldik a 15-20 nap reális lehet.
Mi a garancia? Az, hogy ez egy amerikai cég és nagyobb, mint az ebay és amazon EGYÜTT.
Bármelyik biztonságos lehet, én a normál kártyámat használom.
Magyar posta egyszer kiviszi házhoz, ha nem veszed át, akkor 10 napod van arra, hogy az értesítőben megadott postán átvedd.
-
Genyadjpio
újonc
Üdv! Ha mostanában rendelek akkor kb. mennyi idő alatt ér ide a csomag free shipping-el?
És mi a garancia arra, hogy ha megadom a banki adataimat nem vonnak le róla több pénzt akár később is?
És nem tudom melyik a biztonságosabb: bankkártyával fizetni vagy csinálni külön egy webkártyát aminek éves díja 1500 ft? És ha megérkezik magyar postával akkor ugyanúgy törtésik mint a többi csomagnál?, hogy egyszer megpróbálják kézbesíteni ha nem tudják hagynak értesítőt és fel lehet venni?Kérlek benneteket mihamarabb segítsetek nekem ezekben a válaszokban!
Előre is köszönöm! -
raffaelo666
csendes tag
Nekem svéd postával meg se jött! :S
-
floryby92
csendes tag
Már az a módszer sem működik ha svéd postával kérem?
-
bp80
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!Így inkább választok egy (nem klón) kínai telefont!
-
floryby92
csendes tag
-
floryby92
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, már majdnem megérkezett mind a 12 csomagom.
Lenne egy újabb kérdésem.
Telót szeretnék rendelni, valakinek van vmi tapasztalata,hogy a vámon átcsúsznak vagy minden esetbe fizetős?
http://www.aliexpress.com/item/Cubot-S208-phone-original-MTK6582-Quad-Core-5-0-960-X-540-IPS-Screen-ram1gb-rom16gb/1790452898.html
Erről a telóról lenne szó.
Választ előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest