Új hozzászólás Aktív témák
-
khirill
aktív tag
válasz
#02260224 #1172 üzenetére
köszönöm a válaszod...
rengeteget okultam belőle... az általad ajánlottat megrendeltem, megfogadom a tanácsaidat a kence-ficézés területén is a jövőben... ugyanis..
mikor feltettem a kérdést, azt gondoltam, h jobban pörög a topik (vagy lehet én fagyasztottam csak be) és - mondhatni - krízis helyzetem és a türelmetlenségem lévén megoldottam úgy, h gyönyörűen letiszítottam és egy - jól kiszámított - pötty gombócra rányomtam a hűtőt...
(jól frekventált helyen lakom így a helyi "pc szaküzlet"-ben a kínálat legdrágább pasztát vásároltam meg)
a kiszámított pötty egy MX4-es, amiről olvastam jót-rosszat, hideget-meleget... őrül viták, őrült fórumokon... ennek az MX4-nek egyháza van... de örökké fennálló "hater club" is alakult ellene... szerintem a harcok a két tábor között már szedtek halálos áldozatokat... ezért én értékítéletem az, h tervezem kicsit bővíteni a gépem 2 hónap múlva és addig ez csak egy ideiglenes megoldás lett... (az vígasztal csak, h még így is messze igényesebb mint amilyen volt)
u.i.: kérem keressen meg ha valakinek van bármi cucca, ami upgrade lehetne az aw-m számára és úgy is gondolja felkínálja azt eladásra... köszönöm...
(ha szükséges hozzá küldök bővebb specifikációt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces videók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest