Hirdetés
- Méretes és forgatható kijelzőt kap a DeepCool hűtése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök! márc. 26.-án megvettem a játékot (bár végül ingyen volt). De mivel a fejhallgatóm szervizben volt, csak tegnap kezdtem el vele komolyabban játszani. Mikor megjelent kipróbáltam, de már akkor is annyira paráztam a játék alatt, hogy félbehagytam. De nagyon tetszett már akkor is, csak idegileg nem bírtam. Meg is vettem, nem sajnálom a pénzt egy ilyen jó játékért, és tegnap bele is vágtam a kalandba. Igaz míg játszottam végig egyben volt a gyomrom.
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.Szóval a játék szuper, olvasgattam mikről diskuráltok, de még nem nagyon értem. Gondolom ti már sokadjára játsszátok végig a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák

- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.