- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Epson nyomtatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök! márc. 26.-án megvettem a játékot (bár végül ingyen volt). De mivel a fejhallgatóm szervizben volt, csak tegnap kezdtem el vele komolyabban játszani. Mikor megjelent kipróbáltam, de már akkor is annyira paráztam a játék alatt, hogy félbehagytam. De nagyon tetszett már akkor is, csak idegileg nem bírtam. Meg is vettem, nem sajnálom a pénzt egy ilyen jó játékért, és tegnap bele is vágtam a kalandba. Igaz míg játszottam végig egyben volt a gyomrom.
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.Szóval a játék szuper, olvasgattam mikről diskuráltok, de még nem nagyon értem. Gondolom ti már sokadjára játsszátok végig a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Alkoholista nevelde
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kikészít komolyan, de gondolom később mikor kiismerem a játék mechanikáját, és felveszem a ritmusát már nem lesz ennyire ijesztő. Addig juttottam, hogy felvettem a kapcsolatot Samuels-ékkel. Aztán az androidok elkaptak. Erre az idegörlő atmoszférára még rátesz egy lapáttal az az idegőrlő mentési rendszer. Ami manapság már szokatlan, de tökéletesen illik a játékba. Arra már most rájöttem, hogy nagyon oda kell figyelni a mentésekre.