Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz SchumiBácsi #935 üzenetére

Na csak meglett az One Shot, de az ID-ért futni kellesz még egy kört, meg különben is :D 1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt :D De most végleg kiderült értelmetlen is próbálni ezt mert a szellőző amin még át kell jönni a terminálra zárt állapotba került mondjuk nem tudni milyen állapotban van még az "S" kanyar előtt, de azért meredek volna ha egy teljes küldetést így ki lehetne kerülni :DDD Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ;]

Új hozzászólás Aktív témák