Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na csak meglett az One Shot, de az ID-ért futni kellesz még egy kört, meg különben is
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
De most végleg kiderült értelmetlen is próbálni ezt mert a szellőző amin még át kell jönni a terminálra zárt állapotba került mondjuk nem tudni milyen állapotban van még az "S" kanyar előtt, de azért meredek volna ha egy teljes küldetést így ki lehetne kerülni
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1ébként nem tudom mi lett ezzel a hard-al mert a nightmare fokozat mintha könnyebb lett volna, pedig ott is volt két jókora keresgélős szitu: visszamentem a fél állomást bejárva a csőbomba tervrajzaiért, aztán később a 1851 kódot el akartam kerülni, meg az utána jövő "S" kanyarulatos "Lorenz Systech Spire - Upper Transit" részt mert létezik egy alternatív útvonal is az űrrepülési terminálhoz: a "Habitation Tower Transit"-tól jó távol a "Solomons Galeria"-n áthaladva van egy lift, ami a "Spaceflight Terminal"-ra megy közel oda ahol az elején AXEL a tarkónkhoz nyomja a pisztolyt
Lehet turista fokozaton ezt megnézem azért, mert most már meglehet dögleni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)