Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
De klassz azért nem?
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is 
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akvarisztika
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is