Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
De klassz azért nem?
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is 
Új hozzászólás Aktív témák

- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is