Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Én ezt másképp látom, mert a dög kiszámítható.
Ennél az ominózus esetnél, mindig megvártam hogy szépen leereszkedjen, majd elmenjen oda ahová az ipse is lekövette, (1ébként nem tudtam merre fog menni) utána visszajött a lépcső tetejéig majd újra el, aztán rövidebb idő után teljesen mögém... én végig az ágy alatt. Ezután már vagy nem tudtam kinyitni az ajtót, mert megevett, vagy azt követően lettem szalámi

A speciális eljárással meg futottam egyenesen a célajtóhoz, mire lejött a dög már bőven belöktem a kódot, aztán emergency override és tábla leolvas. Ekkora valószínűleg visszaért ahhoz az ágyhoz ahol rejtőzködtem előtte negyedóráig
Ezalatt elsprint a következő részhez, ahol már nem emlékszek hogy volt, de nagy buli volt az is. Ebből nekem az jön ki hogy a dög ismételt megjelenése szkriptelt módon történik, mert elrohanok mellette és nem követett. Persze ha már keresőmódban van, futásról szó sincs, helyette ott a quick-load ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 0perces Kolink KLA-003
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)