Hirdetés
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Én ezt másképp látom, mert a dög kiszámítható.
Ennél az ominózus esetnél, mindig megvártam hogy szépen leereszkedjen, majd elmenjen oda ahová az ipse is lekövette, (1ébként nem tudtam merre fog menni) utána visszajött a lépcső tetejéig majd újra el, aztán rövidebb idő után teljesen mögém... én végig az ágy alatt. Ezután már vagy nem tudtam kinyitni az ajtót, mert megevett, vagy azt követően lettem szalámi

A speciális eljárással meg futottam egyenesen a célajtóhoz, mire lejött a dög már bőven belöktem a kódot, aztán emergency override és tábla leolvas. Ekkora valószínűleg visszaért ahhoz az ágyhoz ahol rejtőzködtem előtte negyedóráig
Ezalatt elsprint a következő részhez, ahol már nem emlékszek hogy volt, de nagy buli volt az is. Ebből nekem az jön ki hogy a dög ismételt megjelenése szkriptelt módon történik, mert elrohanok mellette és nem követett. Persze ha már keresőmódban van, futásról szó sincs, helyette ott a quick-load ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)