Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Jó ideje nem játszottam, de ma folytattam a gammát.

Asszem túl vagyok az első szivatós részen...elküldött a doki a kártyáért és utána nagyon őrjáratozott a dög.
Asszem 6szor vagy 7szer haltam meg, mire visszaértem hozzá a kártyával, de ebből az első kettőt nem számolom, mert elszórakoztam. Az egyiknél rosszul dobtam (volna) el a zajgenerátort, beakadt a dobozba, ami mögött lapultam, így gyakorlatilag magamhoz csaltam az alient. A másodiknál meg majdnem az orra előtt bújtam elő és elkezdtem rohanni...csak próbaképp.
A többi éles elhalálozás volt...
Egyszer minden előzmény és ok nélkül kirántott a szekrényből úgy, hogy ott sem volt előttem. 
De jó sokat dekkoltam az asztalok alatt meg szekrényekben. Vártam, hogy elhúzzon a szellőzőkbe. Csak az nagyon sokára van... Meg itt eléggé scriptgyanús volt nekem a járkálása.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest