Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Na itt hogy?

Ez sima pálya gyári beállítással, főleg ha űrséta előtt a droiddal leöletsz mindenkit - csak végig kell sétálni. Nem nézted a videómat erről ?
Az mondjuk a történethez hozzátartozik hogy a feljutáskor nagyban segít ha a második szellőzőcsatornát a kommunikációról való első lejövet bentről kinyitod még a játék elején, így nem kell vágni, csak bebújni. Az első szellőzőt mindkét irányból vágni kell, de érdemes összehozni ha kerülni akarsz. Van még egy harmadik szellőző ami jó kerülő feljövéskor azt is kinyitom hogy ha kell lejövet akkor csak be kell mászni... nem próbáltam még de sztem dögbiztos hely az is.Ezt a Gonzaleszt meg nem értem miért kalapálta az őrt, simán el tudott volna osonni D
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest