Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, a reaktoros rész az rázósabb kissé.
Most jövök rá, hogy tkp. nekem itt most nem is kell spórolósra vennem a figurát (már ami a tárban lévő lőszermennyiséget illeti) a shoti, a lángszóró és a pisztoly esetében.
Pisztolyban 6 db, shotiban 4 db, a lángszóróban meg 550 (500 + 50) egység nafta van.
Szerintem ezeket csontra ki is lőhetem, mert ez után a rész után jön a központi computeres rész, ahová amúgy is csak úgy lehet bemenni, hogy weaponless...Spidinél én ott akadtam ki, amikor próbáltam utánozni a videói alapján azt a részt, amikor felveszi a hacker készülékhez a javítóáramkört és visszaér a nagy galériába, ahol éppen az alien fogyasztja az úri közönséget.
Itt ugye csak a lifthez kell menni, hack és spuri.
Hát pont úgy csináltam, ahogy ő és a dög mindig megevett.
Nem szórakoztam a kódfejtővel, nagyon gyorsan csináltam, pont akkor indultam, amikor ő, és mégis eledel lettem.De nem tudom, na.
Szívesen megnézném a végigjátszásodat, ha kapok egy linket.

Az a moddolt kampány engem is érdekelni fog szvsz, de még később.

Fejlődni kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest