-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Végre valaki akinek ilyen van.Szerintem nagyon jó választás.A tesztben nem esik szó a játék teljesitményröl pedig az sem egy utolsó szempont.Gyakorlatilag még nem találtam olyat ami megakasztaná.A nagyfelbontású videókat is szépen lejátsza.Igy két hét után is azt mondom hogy nagyon szuper kis gép leszámitva azt hogy siralmas a hangja.
-
Ramius
őstag
Nekem is ilyen van, elsőre én is hibásat kaptam. Kijelző bal alsó sarka egy fehér paca volt, annyira átütött a háttérvilágítás. 3 óra múlva már vittem is vissza, és szó nélkül ki is cserélték (edigital). A mostani már jó, csak a töltője szar
Vagyis a 2 amperesnek hazudott töltő 1.2-nél már zúg, szóval gyanítom a maximumon van. A kábelről meg ne is beszéljünk. De mivel fillérekből orvosolni lehetett, megoldódott.
Egyébként aksija jó, óvatos használattal 2 nap simán, de már 3-at is kibírt, játék persze lehúzza gyorsan. Kijelző szerintem szép, a kamera olyan amilyen. Nem ezzel kell fényképezni és kész. Negatívumot egyedül a hangjára tudok mondani. Halk, dobozhangú, fika hangszórója van, amit jó eséllyel el is takarok, ha állítva tartom, két kézzel.
Mindent összevetve én bátran ajánlom megvételre -
xtend
senior tag
Nem vagyok moderátor vagy staff, úgyhogy nem tudom szerkeszteni az 1. hsz-t!
(#41) adrian94
Nem ezt veszem, mert már múlt hónapban vettem egyet, mert lejárt a hűségem t-mobilnál és Tab S 10.5-öt ki tudtam hozni kamatmentes részletre! Ha nem járt volna le a hűségem, akkor már én is egy ilyen tab tulaja volnék -
Faterkam
addikt
Ezt a tesztet nem lehetne belerakni az 1. hsz.-be
Ja és a linkeket linkesíteni ugyanott?
-
xtend
senior tag
12 hónap rá a gari, tehát abba belefér a jó pár nap is
Meg ha helyben veszed, akkor ezeket nyugodtan megkérdezheted, hogy mennyire szokott ezekkel a készülékekkel baj lenni, sokan visznek-e vissza belőle, stb, stb.Nem nekem nincs ilyen tabom, de ezt akartam venni és elég sok mindent olvasgattam utána és jó pár levelet is váltottam az Alcor-ral!
-
xtend
senior tag
Igen, mindenhol 1 év gari van erre a készülékre!
Olyan helyen vedd ahol ki tudod próbálni a megvétel előtt. Mivel az Alcor Kínában gyártatja le a tabokat és ha jól tudom, itthon már "csak" a márkajelzés kerül rá, ezért nem nagyon van MEO v. selejtszűrés, így már többen mondták, hogy az első készülék sz@r volt, de a második már tökéletes.....meg csinálhatnák úgy is, hogy mindenkinek elsőre jó legyenBár ez az eset természetesen nem mindegyik vásárlásnál történik meg
-
adrian94
őstag
Köszi
Valaki rendelkezik még ezzel a tabbal Láng Tibor kollegán kívül ?
Én a héten veszem / venném meg, de biztosra akarok menni, hogy jó döntést hozok
50.000 ft-ig ez most a legjobb választás nem ? ennél nincs erősebb gép jelenleg ami 50.000 ft és nem több ?!
Hol érdemes meg venni ezt a tabot ? Mindenhol 1 év gari van rá ?
-
xtend
senior tag
Az edigitálon valamiért majd minden tabhoz írják a flash 10.1 valójában pedig az Adobe már rég nem fejleszti a flasht androidra! Természetesen rá lehet tölteni az utolsó adobe flasht és flash képes böngészővel használhatod pl dolphin browser.
Le tudja játszani az x264 kódolású tartalmakat max a gyári filmlejátszóval nem. -
Faterkam
addikt
Az akku időről jó lenne valami infó! Mennyit tud menni egyfolytában vajon
-
Láng Tibor
tag
Szép éles képe van.Azt hogy mit támogat vagy mit nem minden csak rajtad mulik hogy mit telepitesz rá.Teszel fel egy vlc-t vagy egy mxplayert és lejátszik mindent.a Kamerája nappali fénynél türhető minőség sötetétben már......De szerintem egy tablet nem fényépkészitésre való aki ezzel akkar képet csinálni nem ebben az árkategóriába keresgéljen.
-
adrian94
őstag
válasz
Láng Tibor #29 üzenetére
A képe milyen a tabnak ? szép éles vagy pixelesebb ? kamerája ? edigital oldalon nézem és ott nem írják, hogy támogatja-e a Flash 10.1-et .. nincs alapból rajta ? le kell tölteni külön egy appot ? össze hasonlítottam egy O719R-el és abban van 10.1.. illetve abban van H.264 videólejátszás.. a O819M-ben nincs .. az mi lenne ? illetve sima sim kártya megy bele ?
-
adrian94
őstag
válasz
Láng Tibor #29 üzenetére
Köszi
-
xtend
senior tag
Ugyan nincs ilyen gépem de szerintem igenis megéri az árát főleg ha a küllem nem annyira számit de a belső annál jobban. Az 1hszben írtam is hogy az Alcornak fontos a terméktámogatás úgyhogy arra törekednek hogy mindig legyen elérhető frissítés ha szükséges (magyar a cég amúgy). App függő hogy mit lehet átpakolászni sd kártyára és mit nem.
-
adrian94
őstag
Milyen ez a tab ? megéri az árát ? újabb android jön ki majd később rá ? sd kártyára lehet pakolni appokat, játékokat vagy csak filmek, zenék, képek mennek rá ?
-
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #24 üzenetére
Értem, várjuk a további észrevételeidet tovább!
-
Láng Tibor
tag
-
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #22 üzenetére
Mennyi idő alatt töltődik fel teljesen? 5-6 óra? -
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #17 üzenetére
Jaj még egy dolog, a másik topikba írták, hogy a töltéssel is gondok voltak bekapcsolt állapotban. Mint kiderült, a hozzáadott kábel volt a ludas! Nálad ilyen gond nem volt?
-
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #17 üzenetére
Ja igen, tényleg! Írtad is az Androidos topikba már!
Néztem a szerviz címét, mondjuk én ha megvenném, akkor szerintem bevinném
A szerviz átvevőhely elérhetősége:
AlcorDigital szerviz átvevőpont
1095 Budapest Mester utca 22.
Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig, 9 – 17 óra közöttSzerviz átvevőpont:
Telefon: +36 1 216 6592Szerviz:
Mobil: +36 20 500 8080 (Hétfőtől – Péntekig, 9 – 16 óra között)
E-mail: szerviz@alcordigital.hu -
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #5 üzenetére
A Szoftverfrissítésnél be kellett vinned a szervizbe, vagy leszedte a tab a netről
-
-
xtend
senior tag
válasz
Láng Tibor #13 üzenetére
Amikkel próbálod az legális Play Áruházas játékok, vagy feltört torrentről lehúzott? Mert azok szoktak általában hibával el sem indulni vagy leállni
Próbáld ki az Asphalt 8-at full beállításokkal -
Láng Tibor
tag
Valamiért a most wanted nem akar elindulni hibával leáll de nem irja mi a gond. A Modern Combat 4- Zero Hour-t fogom most kipróbálni ugy láttam az elég szép játék kiváncsi vagyok megy-e.Majd linkelek róla egy videót ha valakit érdekel megnézhesse milyen.
-
xtend
senior tag
válasz
Láng Tibor #11 üzenetére
Nem tudok. Én nem szoktam mókolni a cuccaimat, mert utána általában elsz@ródik az egész (mint ahogy sok telónál olvastam ezt a fórumban, hogy utána már nem volt az igazi, még úgy se, ha visszarakta rá az eredetit). Nem a gari miatt nem rootolom, hanem azért mert nincs rá szükségem
-
Láng Tibor
tag
Meglepően nagyon jó kis gép.Szerintem ha majd az xda-n csinálnak rá valami használható romot lesz ez még jobb is.Szerintem a memória pontszámai kevesek még azon biztos lehetne egy kicsit finomhangolni.Remélem lesz ilyen bár nemsok esélyt látok rá.Ilyen kinai tablethez tudtok esetleg olyan rootoló programot amivel után egyszerű unrootolni?
-
xtend
senior tag
válasz
Láng Tibor #9 üzenetére
Antutu és a Quadrant értékek is kiválóak. Nekem a Tab S 10.5 ami 3GB memóriás produkál antutuban 35000 pont körül és az nem 50.000 HUF hanem 3x annyi
-
xtend
senior tag
válasz
Láng Tibor #5 üzenetére
Erre mondják azt, hogy minden nem lehet tökéletes. Valóban igaz, gondolom senki sem hajtogatja össze a tabletjét
Ezen kívül más negatívum? A hardver tényleg az elvártakat hozza? Kijelző élessége, felbontása jó vagy rossz? Játékokat, HD filmeket fullon viszi? Ezekre lennék én kíváncsi, mert ha ezek összességében mind jók, akkor szvsz a gyenge műanyag megbocsájtható, főleg, hogy már 50k alatt megkapod ezt a tabot.Itt jegyezném meg, hogy van az Alcor-nak olyan tabja is, aminek fém a hátlapja, de az meg a wifi jel erősséget tolja le majdnem 0-ra!
-
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #5 üzenetére
Akkor összességében egyben van a cucc, hardveresen erős, de az anyaghasználat silány
-
Láng Tibor
tag
Itt egy quadrantos kép is
-
Láng Tibor
tag
Sziasztok. Nem az a baj vele hogy műanyag hanem hogy GYENGE műanyag.Már majdnem hajlékony.Persze ez nem fog senkinek sem feltűnni mert ugyebár ki hajlítgatja a készüléket?Kaptam rá egy szoftverfrissítést ami már tartalmazza az uj tárhelyfelosztást.
-
xtend
senior tag
Persze, ennek a topiknak nem is az a lényege, hogy "mindenáron ezt vedd", mivel nincs hasznom belőle, hanem, hogy megosszuk egymással a gép tulajdonságait!
Bár ehhez hozzátenném, hogy a Samu Tab S 10.5 tabom is műanyag mégis 160k, de speciel engem ez nem zavar mindaddig, amíg nem kezd el ropogni vagy ilyesmi
-
xtend
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mivel ez a tab kezd egyre jobban elterjedni és saját topikja sem volt (no meg szvsz nem gagyik közé sorolható), ezért csináltam neki egy topikot.
Itt oszthatjátok meg egymással a tabbal kapcsolatos meglátásaitokat, tapasztalatokat, gyengeségét, erősségét, stb.[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest