Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
Apa kezdődik!
-
lajbii
tag
válasz
bladegery #2397 üzenetére
Semmi baj de így hogy még nem volt erről infó mármint hogy frissítés wifin letöltve pc stb minden egyéb nélkül lehetséges -e te sem tudhattad mintahogy én sem.
Én meg úgy voltam vele hogy 1 próbát megér
És be is jött.
Úgyhogy tisztelt telenoros társaim itt a lehetőség minden egyéb program és pc nélkül frissíthetitek a telót ICS-re.
Hab a tortán mindemelett az összes telepített alkalmazásom,névjegyem stb megmaradt és nem kellett újra telepítenem azokat sem.Tökéletesen futnak. -
lajbii
tag
Nos fel is ment wifin letöltve pc és minden egyéb nélkül a telenoros telómra a:
Telenoros ICS4.04
alapsáv változat:
6180kernel változat:
3.0.8-perf-00006-g2132ee9
jenkins@int3 #1
fri Oct 26 22:26:59 CST 2012
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
És hát első nekifutásra nem laggol gyorsabbnakk tűnika többi majd kiderül.
-
lajbii
tag
válasz
bladegery #2392 üzenetére
Wifin le is szedte most " fimware ellenörzés alatt " olvasható.Ezekszerint ha semmi gebasz nem lessz akkor felis teszi pc nélkül a telenoros ICS4.04 et
Már idő közben ki is írta " telepítés " ? Le okéztam úgyhogy hamarosan kiderül milessz belőle
4perc elteltével már újraindult és telepít is -
jagr68
tag
Az gáz, hogy (elvileg) felraktam a H1N1_V4-et, de a Kernel változat azt írja, hogy 3.0.8H1N1_v333-perf???
Valamit elb@sztam? Bocs, ha hülye a kérdés, lelkes amatőr vagyok.
-
Nenősüljmeg!
tag
swap kompatibilis kernel létezik ehhez a telóhoz?
a "roehsoft ram expander" használatához kellene olyan... -
lajbii
tag
Üdv mindenkinek.A telómon ami telenoros teljesen alap 2.3.6 van még rajta.Mgjelent üzenetként: " új firmware érhetö el " Ez akkor már a hivatalos telenoros ics frissítés lehet? Érdemes friisítenem?Mármint valaki frissítette így ? Wifin is lehet frissíteni? Valaki frissített már igy. Valami tapasztalat?
-
eladogeppc
veterán
Fejleszők ! Sikerült valakinek kitalálnia, hogy tudok ICS-ről visszaállni ?
Számomra fontos lenne.... -
-
sogesz
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget kérek, kérdezek. Nem tudna valaki egy telenoros gyári mentést csinálni és azt megosztani. Érdekelne, hogy működik-e Trés mobilon, ha úgy telepítem fel mint a fr ics-t, backup-ból. Az érdemi hozzászólásokat köszönöm!
-
eladogeppc
veterán
ICS-ről vissza GB-re sikerült valamit bütykölnötök ?
-
bagyusz
őstag
válasz
kutitomi73 #2378 üzenetére
Már le lett írva a válaszba .
-
sdavic01
tag
Valakinek sikerült már telenor ICS-ét rootolnia ??
-
bladegery
senior tag
válasz
kutitomi73 #2378 üzenetére
Ha olyan egyszerű lenne ez a probléma akkor nem állna fent értelemszerűen.
-
Comic
aktív tag
válasz
bladegery #2371 üzenetére
Nekem kifejezetten ilyen kellett és megbízható, számomra már ismert eladótól rendeltem. Átalakítózzon az, akinek 6 anyja van. Minden mást wifin csatolok össze a telóval, ez a kábel pedig melóba kellett.
Amúgy maga a kábel alig volt 600 huf, de Hongkong-ból jött repülőn! -
emmerrich
csendes tag
[link]Én itt vettem.
Működött rendesen. Igaz még nem próbáltam mióta H1 van fent. Majd meglesem.Szerintem frissítem OTU-val és lesz ami lesz. A gazdájának mindenféleképp ICS kellene rá és nem akarom úgy a kezébe adni a telóját hogy paranormális jelenségeket produkál.
És tényleg nem műkszik
-
emmerrich
csendes tag
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171628.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171633.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171638.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171643.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171659.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171711.jpgHa a stock alcatel bootanimot választom akkor egy 320x240-es kockában jelenik meg az alcatel felirat.
ha kikapcsol a kijelző utána minden jó. de ez akkor is aggodalomra ad okot. -
Comic
aktív tag
!!!Az illetékes fejlesztő brigádunk figyelmébe!!!
A H1N1 egyik verziójában sem működik a HDMI!
Mindenki másnak!
Ha érdekel valakit a telóhoz való Micro-HDMI - DVI átalakító kábel, 2500-3000 forintért, akkor megoszthatom az ebay linket, akitől rendeltem!
Nagyon fain és teljesen hibátlan gyári GB rommal.
Sajnos H1N1-en nem működik, mint azt fentebb olvashattátok! De van egy olyan érzésem, hogy ezek után a Rev5-ben javítva lesz ez is! -
emmerrich
csendes tag
Hali
Na most komoly a baj. Kicsit besz*rtam.
Teljesen szűz trémobilos telóra akartam felrakni a H1N1 v4-et.
Nem is volt gond addig amíg újra nem indítottam. Bootol faszán, de a kép csíkos meg ugrál meg nem tudom mi van vele.
Gb-s bootloadert választottam mivel az volt rajta. Mit rontottam el? -
master90
aktív tag
válasz
muszasi111 #2364 üzenetére
Odáig meg van hogy feldugod usb-re de még csak zöld a droid
Alat kapcsolódás érintsd meg és narancssárgának kel lenie ! -
muszasi111
csendes tag
Sziasztok!segitsèget kèrnèk'csatlakoztatom a telót usbvel a laptopphoz felismeri a gèp de nem tudom megnyitni. Android managgerrel sem,a kàftya jó teszteltem.Semmit nem tudok rátenni a telóra.Elöre is köszi
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2358 üzenetére
De van mód. Ha lesz időm forgatok egy GB-kernelt, az új MACH-ID-vel.
-
törölt tag
Üdv!
A H1N1-ből hiányolom a wifi beállításoknál a WPS gomb csatlakozási lehetőséget, és az alkalmazások közül a DLNA cuccot (OneTouchShare asszem).
Be lehetne ezeket majd tolni egy későbbi verzióba?
-
qsmyle
csendes tag
Üdv mindenkinek! Eddig csak passzív figyelője voltam a fórumnak. Inkább az XDA-n szoktam nézelődni, de mivel a 995-höz úgyis magyarok fejlesztik a ROM-ot, gondoltam úgyis mindegy.
Első kérdés a fejlesztőkhöz:
A Google Play-en található összes képernyő kikapcsoló alkalmazás hülyén viselkedik.
Mindjárt egy példa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=enA furcsa viselkedés pedig:
10-ből kb 5 alkalommal a képernyő nem kapcsol ki rendesen. Csak elsötétül a képernyő, de a háttérvilágítás bekapcsolva marad, végtelen ideig.Én úgy gondolom, hogy ez ROM probléma. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Köszi!
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2355 üzenetére
Hát elvileg bebootolnia sem szabadna a MACH-ID eltérés miatt, ez elég érdekes, hogy engedi, hogy egyátalán elinduljon a telefon.
-
-
qltsar
veterán
válasz
eladogeppc #2353 üzenetére
Egy kicsit kusza nekem ez. Tehát az ICS update után visszaraktad a GB-t?
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2351 üzenetére
Ha csak annyi baja van akkor adj neki root jogot és menni fog.
/mnt/sdcard/ -itt
-
eladogeppc
veterán
válasz
bagyusz #2350 üzenetére
Azt nem értem miért kellene módosított boot.img ha bebootol ?
Szerintem ott nincsen baj.
Egyszerűen a csatolás szállt el szerintem.Szerk: Bár a furcsa az, hogy olvasni tudja a kártyát, tehát akkor jó helyre mountolja fel.
Akkor csak írási jogosultsági problémája lehet. Hiszen ha nem jó helyen lenne, akkor nem is
tudná kezelni...... -
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2348 üzenetére
Azt elsőre is megértettem, én a backupra voltam kíváncsi, tehát akkor GB...
Nem is fog működni normálisan, azt ne is várd el tőle. Alapból Új CWM meg egy módosított boot.img kellene.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #2348 üzenetére
Ötlet ? Hogyan tudom az SD kártya mount pontját helyreálítani ?
De lehet hogy csak permission probléma, mert írni nem tud rá. -
eladogeppc
veterán
válasz
bagyusz #2347 üzenetére
ICS-re frissítettem OTU vagy mi a p_cs.
Majd erre ment fel ICS bootloader-es H1N1 v4
Ezután CWM-ből a régebben lementett GB-t rányomtam.
Ezután SD kártya kezeléssel gond van.Valószínűleg rossz helyre mountolódik ez lehet a baj.
Formázni sem tudja, elrontja.OS amúgy működik, bootol.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2346 üzenetére
De most melyik backupról van szó?
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2342 üzenetére
Erről nem tudok konkrétabban nyilatkozni, én nem frissítettem ics-re. Ez csak az én szerény véleményem. Elvi síkon nem kellene, hogy működjön.
-
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2339 üzenetére
Fogjuk rá.
-
imi0424
senior tag
a CRT off animation a framework-res.apk ban van?
mert a v4 romban sajna nincs meg, de ha a v3 as fameworkok felflashelem a v4 re akkor menni fog? -
bagyusz
őstag
válasz
eladogeppc #2330 üzenetére
Szerintem sehogy. Maximum úgy, ha egy módosított bootloadert leforgatunk, de az még közel sem biztos, hogy menni fog.
-
vanillaman
csendes tag
Hali újra!
GTA III Kifagyásra nem tudtok valami orvosságot? v4 van fent alap órajelen
kb. 1 percig megy a játék és random helyeken úgy fagy le hogy semmire nem reagál -
törölt tag
válasz
eladogeppc #2330 üzenetére
Erre bagyusz szerintem jobban tudja a választ.
-
bagyusz
őstag
Az tény, hogy még mindig nem üti meg a GB-n készített képeket. Ha ilyen egyszerű lenne akkor mi sem itt tartanánk.
A legésszerűbb megoldás az lenne, ha gb-n levő drivert importálnánk ics-re. Kernel és OS verzió különbségek miatt 2548949 helyen kellene módosítani. Idővel mi is okosabbak leszünk e téren.
-
dinnje
aktív tag
MIUI OT-995-re, kizárólag ROM bütykölők számára, főleg azoknak, akik szeretik ki-be tenni a sim kártyát
[link] -
Jim76
aktív tag
válasz
bagyusz #2322 üzenetére
Hát... nem tudom. Én FV-5 -el, és CameraZoom-al kínlódok felváltva nap mint nap, és minden ötödik kép, ami talán elég éles ahhoz, hogy egyáltalán elmentsem. A vaku kezelése SL módban valóban jobb picit, mint a preV4 verziókban, de a fókusz még mindig rossz. Exponálás előtt klasszisokkal jobb , élesebb kép látszik, mint ami valóban készül. Nem értek a fényképezéshez, de valami időzítés probléma lehet ez nem? (talán rosszkor exponál, nem az AF folyamat végén, vagy mittudomain
)
Persze, láttam, hogy HTC-hez vannak a camera fileok, de nem tudtam, hogy mennyiben térnek el az alapok egy-egy kamerakezelő driverben, és nem-e használható esetleg egy jól működő ICS driver (mert azt mondják ugye, hogy ez ICS probléma) alapul egy másik rosszul működő kijavításához.
Azért köszönöm, hogy belenéztél.
-
törölt tag
válasz
Tomcsi1987 #2325 üzenetére
sdcard/clockworkmod /backup/t.mobile mentés
restore,kiválasztod a mentést és yes
-
eladogeppc
veterán
Telenoros GB-re hogy tudok visszaállni ?
Van recovery vagy valami ?
Azért kérdem, mert most ugye ICS bootloader van fent, ezt gondolom vissza kell cserélni.Nekem nem jött be az ICS.
Szerintem egy rakat....
Játékosoknak, illetve egyébre jó, de hát nem tudom.... -
törölt tag
válasz
Tomcsi1987 #2323 üzenetére
igen az.
-
Comic
aktív tag
válasz
Tomcsi1987 #2319 üzenetére
1. Hsz
-
Tomcsi1987
csendes tag
Üdv
valakinek véletlen nincs egy Gingerbread mentés t mobile os készülékről?
SZeretném visszarakni és megköszönném ha valaki elküldené. -
atis1224
tag
Köszönöm mindenkinek
-
Comic
aktív tag
H1N1 v4-en csak nekem nem lehet egyéni fényerőt beállítani?
Automatán csak full fényerő van.
Gondoltam tojok rá, beállítom magam.
Kiveszem a pipát az automata fényerő mellől, egy pillanatra megjelenik a csúszka, de el is tűnik és vissza kerül a pipa. -
Jim76
aktív tag
A fejlesztő Triónkhoz intézném kérdésem elsősorban:
Érdemes lehet-e átböngészni mélyebben ennek a srácnak a munkásságát, illetve az alábbi, talán általatok már régebben ismert topicot, a camera javításának érdekében, vagy ezen már túl vagytok?Köszönöm, ha ránéztek, van-e benne számunkra is használható dolog.
-
atis1224
tag
Sziasztok H1N1 V4 -nél van rá lehetőség hogy az ébresztés dallamait meg lehessen változtatni mert alapból csak kettő van
-
Heavyrain
őstag
válasz
wwenigma #2305 üzenetére
210-et csak egyszer sikerült kicsikarnom belőle,akkor is csak pár másodpercig xD
Átlagba most 100-120 amivel végülis el lehet boldogulni,de azért mégiscsak zavaró,hogy az ismerősöm minden szarral telepakolt,csigalassúságú zte blade-én is 340mega volt
De köszi a választ . -
wwenigma
Jómunkásember
-
Heavyrain
őstag
Lehet,hogy láma kérdés,de elméletben lehetne növelni a Ram méretét?/pl úgy hogy az SD kártyából lecsippent valamennyit,és azt használja?/
Mert 512meg(amiből legjobb esetben 210 felhasználható) az elég kevés -
emmerrich
csendes tag
Kérdezném, hogy a GTAIII megy-e? Valamikor korábban olvastam, hogy build.prop-ot kell mókolni, hogy menjen. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest