Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Xantomas #1210 üzenetére

A vista nekem futott gond nélkül egészen addig míg fel nem raktam az ATI drivert mert utána nem volt kép :( Talán a 7.1-el próbálkoztam anno de már van újabb is és lehet működne is de vhogy nem foglalkoztat főleg mert az xp-hez meg van minden program ami nekem kellhet és számomra a vista semmivel sem nyújt többet mint egy xp.
    (Vista Buisnissel próbálkoztam egyébként de azt végül az asztalira tettem fel és azon regeltem, a notin már nem fogadja el a kódot sem.).
    Nekem is 2.1-et mivel annyi volt a leggyengébb asszem a vga.

+ a gépet viszem suliba is nem árt ha minden ugyanott van órán ahol a sulis gépeken azokon pedig xp van jelenleg. (lásd szoftverfejl. vmiért nem kapcsolt be a sulis gépem de megoldottam: notit elővettem és azon csináltam a feladatot :D Visual Studio 2005 rajta van így nem volt probléma.).

XP: 4 film, kb 10 óra zene, játék(quake4, stalker, oblivion, c and c 3 tiberium wars), dvd írás, kb 60 gb másolás hálózaton, rengeteg net (kb 2x akksiról), névjegykártya tervezés akksiról => ez fért eddig bele 4,5 napba ugyanis ennyi ideje megy az xp egyfolytában jelenleg a vistás asztali gép is stabil és már az is ment ennyit de vhogy ne az igazi, sok progi nem tetszik neki és bezárja vagy a pocsék nv driver miatt pl lassú a game... egyébként olyan nagy baja nincs a vistanak, hogy ne lehessen használni de én nem sok jót jósolok neki... 2009 vienna...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák