- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Gus
aktív tag
Nekem csak a kijelzőt az alaplappal öszzekötő kábel kéne, de nagyon.
Esetleg az nincs meg? -
Pipó
őstag
Ha nem vitték még el az adaptert, 2,5-ért megvenném.
-
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Up
-
Cartoza
aktív tag
up
-
Pipó
őstag
Legyen 2,5k, hogy alkudjak is valamit. A hálózati AC adapterre gondoltam, remélem egyről beszélünk. Leírnád a jellemzőit amik rá vannak írva, bár szerintem egyforma teljesítményű a most meglévővel. Nekem egy 1066-os mobil tualatinnal megy a gép, ezért kérdem, annak lehet, hogy nagyobb a teljesítmény igénye.
-
beencee
őstag
DrLEEi
Jó, bár még nem toporog a galambod a párkányomon...
Derlie
Igen, a mini PCI modem megvan még, de továbbra is beárazást, ajánlatot kérnék.
atosz
Nem, egyik sem. Mindössze arról van szó, hogy eddig a memóriára jött beárazási javaslat, ami jónak tűnik, ezért írtam másnak is ezt. De még szabad a memória is.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Az az SDRAM most fix 6K aras vagy licites?
-
Derlie
tag
Az a miniPCI megvan még? Annak mennyi az ára?
-
hmhm
aktív tag
jobbra fel, még visszatérek!
-
DrLEEi
aktív tag
256MB PC133 SODIMM SDRAM, Samsung chipekkel
ez engem is érdekelne,ha megy a notimba(omnibook xe3)
mennyi lenne? -
Cartoza
aktív tag
- 256MB PC133 SODIMM SDRAM, Samsung chipekkel
- HP XE3L TFT, jó állapotban
-táp
ezekért adok 15k-t.
[Szerkesztve] -
Pipó
őstag
Ilyen Samsung ramot XE3-ba 6 k-ért vettem, és alig kaptam, tehát annyit biztosan megér.
Ha a hálózati adaptere megvan, esetleg kellene tartalékba, mivel nálam egyszer már megadta magát. -
atuci
őstag
hali
nekem csak a ''ház'' értsd: a borítása kellene, tehát a laptop, mindenféle belsőség nélkül.
persze ez elég nehéz dolog így, de igazából másra nincs szükségem belőle.
Ha van valakinek egy ocska laptopja otthon, aminek még egyben van a háza, és minimun 12 colos a tft helye, akkor mindenképp írjon.
köszi
atuci -
beencee
őstag
CD -- 3,5k
HDD már elkelt -
beencee
őstag
Hát bontsunk...
CD-ROM van benne: NEC 2800D
256MB PC133 SDRAM, Samsung chipekkel
Kijelzője nem karcos, nincs bicska benne, (szerintem) jó állapotban
Akksi állapota: passz, mivel nem tudom bekapcsolni, mikor utóljára akksival használtam, akkor még bőven bírt egy órát.
Van benne még floppy, modem, billentyű és hát maga az alaplap, ház
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Az alaplapcsere szerintem megfizethetetlenül drága lenne. Ha végül bontod, akkor a memója kb 6k-ért simán eladható (tőlem most vittek el itt a ph-n 128-as pc133-kat 3k-ért és 512-est 12k-ért), a 2.5'' HDD szintén elmenne, az optikai meghajtójára pedig magam is vevő vagyok, ha CDRW és nem sima olvasó (Xe3-ból van ilyen is olyan is).
Csak ezek a bontott cuccok 20k körül vannak összesen. Bontható továbbá a kijelző, és a billentyűzet, ezeken nyilván nem könnyű túladni, csak ha valakinek pont ilyen típusba kell. A procival nem sokat lehet kezdeni, nem igen van miről 750 cerkára upgradelni.
A kijelzője milyen, állapotára nézvést? Az is megérhet egy kalap pénzt valakinek akinek pont a kijelzője szar (a gyári csere valami viccbe illő összeg). Amibe nekem kéne, annak csak kopott picit, úgyhogy nekem nem ér annyit, de ha másnak végképp nem kell, és tök hibátlan, egy pár ezrest lehet hogy azért is adnék. Ja és még ott van az akksi, gondolom elég lestrapált, de ha egy szűk másfél órát kibírna, akkor arról is beszélhetünk.
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Szerintem javítasd meg, és akkor többért el fog menni. Javítása a notiknak nem egy egyszerű feladat. 20-30k körül csinálták meg az enyémet is, de ez függ attól, hogy javítható-e benne a lap. Megnézeted vhol, és ha nem javítható, akkor meg add el darabokban, mert úgy jössz ki a legjobban. Ha meg javítható, akkor meg elkérhetsz érte 60-70 k-t is!
-
Cartoza
aktív tag
akkor 20k hogy neked is jó legyen
-
beencee
őstag
Up
-
arhat
tag
Igazán örülök hogy érdekel az egészségem, de nem jellemző rám a félelem.
És meglepetésedre közölnöm kell azt is, hogy tisztában vagyok a beárazás fogalmával....
Viszont a beárazás történhet szubjektíven (érdekelt vagyok az üzletben), illetve reálisan is (amit azok tudnak megtenni akik gyakran üzletelnek, de ezt most nem akarják megvenni).
Tehát a részemre ér 10K-t, vagy cserélném a topicomban fellelhető dolgokra. -
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Az biztos, hogy nem egészséges, ha félsz kimondani azokat a dolgokat, amelyek a fejedben járnak, de biztosan van erre is megoldás és a fórumtársaktól sem kell tartanod.
Azt pedig, hogy beárazás, azt tényleg nem tudom másképp mondani, ajánlom figyelmedbe a többi ilyen topikot, aminek a címében a beárazás szó szerepel.
Az árról kb. van elképzelésem, mennyit érhet ez a noti, amennyiben működne, de nem tudom mennyit csökkent az árán a nem működő alaplap (valószínűleg sokat, ugyanakkor a többi működő alkatrész mégiscsak értékes), ezért kértem beárazást. -
beencee
őstag
Up
-
beencee
őstag
Beárazás után eladó egy alaplaphibás HP OmniBook XE3L F3770W [link] A linkben szereplővel teljesen megegyező, egyetlen különbség, hogy ebben 256MB PC133 SDRAM van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dune: Awakening
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest