Hirdetés
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Projektor topic
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Az alaplapcsere szerintem megfizethetetlenül drága lenne. Ha végül bontod, akkor a memója kb 6k-ért simán eladható (tőlem most vittek el itt a ph-n 128-as pc133-kat 3k-ért és 512-est 12k-ért), a 2.5'' HDD szintén elmenne, az optikai meghajtójára pedig magam is vevő vagyok, ha CDRW és nem sima olvasó (Xe3-ból van ilyen is olyan is).
Csak ezek a bontott cuccok 20k körül vannak összesen. Bontható továbbá a kijelző, és a billentyűzet, ezeken nyilván nem könnyű túladni, csak ha valakinek pont ilyen típusba kell. A procival nem sokat lehet kezdeni, nem igen van miről 750 cerkára upgradelni.
A kijelzője milyen, állapotára nézvést? Az is megérhet egy kalap pénzt valakinek akinek pont a kijelzője szar (a gyári csere valami viccbe illő összeg). Amibe nekem kéne, annak csak kopott picit, úgyhogy nekem nem ér annyit, de ha másnak végképp nem kell, és tök hibátlan, egy pár ezrest lehet hogy azért is adnék. Ja és még ott van az akksi, gondolom elég lestrapált, de ha egy szűk másfél órát kibírna, akkor arról is beszélhetünk.
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Szerintem javítasd meg, és akkor többért el fog menni. Javítása a notiknak nem egy egyszerű feladat. 20-30k körül csinálták meg az enyémet is, de ez függ attól, hogy javítható-e benne a lap. Megnézeted vhol, és ha nem javítható, akkor meg add el darabokban, mert úgy jössz ki a legjobban. Ha meg javítható, akkor meg elkérhetsz érte 60-70 k-t is!

Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest