Aktív témák
-
Yaye
őstag
Az alaplapcsere szerintem megfizethetetlenül drága lenne. Ha végül bontod, akkor a memója kb 6k-ért simán eladható (tőlem most vittek el itt a ph-n 128-as pc133-kat 3k-ért és 512-est 12k-ért), a 2.5'' HDD szintén elmenne, az optikai meghajtójára pedig magam is vevő vagyok, ha CDRW és nem sima olvasó (Xe3-ból van ilyen is olyan is).
Csak ezek a bontott cuccok 20k körül vannak összesen. Bontható továbbá a kijelző, és a billentyűzet, ezeken nyilván nem könnyű túladni, csak ha valakinek pont ilyen típusba kell. A procival nem sokat lehet kezdeni, nem igen van miről 750 cerkára upgradelni.
A kijelzője milyen, állapotára nézvést? Az is megérhet egy kalap pénzt valakinek akinek pont a kijelzője szar (a gyári csere valami viccbe illő összeg). Amibe nekem kéne, annak csak kopott picit, úgyhogy nekem nem ér annyit, de ha másnak végképp nem kell, és tök hibátlan, egy pár ezrest lehet hogy azért is adnék. Ja és még ott van az akksi, gondolom elég lestrapált, de ha egy szűk másfél órát kibírna, akkor arról is beszélhetünk.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- OLCSÓ MONITOROK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest