- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Áh! Értem. Szal akkor maradjon így ahogy van. Szuper. De nem baj,ha leveszek róla kb 100mA-ert? (eddig nem volt gond)
Amúgy erre nem is gondoltam. Köszi!!
Tökre megnyugodtam.
AMúgy azért még egy helyen feltettem a mondatra való kérdésemet,mert még nem láttam,hogy reagáltál rá. Szal végülis megoldódott a dolog. Akkor alvileg azt írja le a könyvem,hogy a ''régi'' típusú tápoknak az egyik tápcsatlakozóját kell ide bedignom ahhoz,hogy működjön eme ''új'' technologíás alaplap.
(nem a szószerinti fogalmazást mondom)(mert nem sok köze van hozzá,csak a szerintemi lehetséges lényeget magyar nyelven)
Szal mégegyszer köszi a gyors segítséget.
Amúgy mindent hittem volna ma hajnalban,csak azt nem,hogy ilyen gyorsan választ kapok erre.
A másik totyikba nem törlöm ki az üzenetemet,mert végülis azért a szó szerinti fordításra is kiváncsi vagyok,hogy ezt az angolok hogy adják a nép tudtára. -
djyuri
őstag
Szasz all!
Felütötte a fejemet egy csatlakozó az alaplapomon.
A neve: EZ PLUG
És amit tudok róla,hogy olyan csati megy bele,mint a vinyóba (táp),Szal 4 pines.
De merek beledugni ilyet.
Az alaplapi könyv ne ír érthetőet.
Bár szerintem ez mond valamit:
This patented ASUS technology lets you use your existing power suply rather than buying a new ATX 12V power supply. The ASUS EZ PLUG(tm) is a 4-pin auxillary +12V connector.This Connector provides additional power required by the P4 CPU.
Szal nekem ez nem sokat mond. Amúgy jön ki rajta feszültség,de nem mertem leterhelni egy pici ventillátornál erősebb dologgal,mert féltem,hogy inkább bemenet.
De áramot sem mertem rá tenni,mert nem tudom,hogy nem-e kimenet.
Szal értitek? Patthelyzeten vagyok. Azért kérdem ezt meg,mert reményeim szerint ez valami stabil működéshez való dolog vagy pedig egy redundás táp bekötő.
Szal kérlek segítsetek valamit. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Robogó, kismotor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest