Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Szasz all!
Felütötte a fejemet egy csatlakozó az alaplapomon.
A neve: EZ PLUG
És amit tudok róla,hogy olyan csati megy bele,mint a vinyóba (táp),Szal 4 pines.
De merek beledugni ilyet.
Az alaplapi könyv ne ír érthetőet.
Bár szerintem ez mond valamit:
This patented ASUS technology lets you use your existing power suply rather than buying a new ATX 12V power supply. The ASUS EZ PLUG(tm) is a 4-pin auxillary +12V connector.This Connector provides additional power required by the P4 CPU.
Szal nekem ez nem sokat mond. Amúgy jön ki rajta feszültség,de nem mertem leterhelni egy pici ventillátornál erősebb dologgal,mert féltem,hogy inkább bemenet.
De áramot sem mertem rá tenni,mert nem tudom,hogy nem-e kimenet.
Szal értitek? Patthelyzeten vagyok. Azért kérdem ezt meg,mert reményeim szerint ez valami stabil működéshez való dolog vagy pedig egy redundás táp bekötő.
Szal kérlek segítsetek valamit. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest