- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DLNA
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
kanarik
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Gaaabeeesz urral történt üzletünk története a következö:
Az üzletünk megkötése után jelezte,hogy rossz a vga a gépben.Mondtam ok,kicserélem,vagy visszacsináljuk a bizniszt.Azt mondta,oké.
Másnap kiderült,szétszedte a gépet!! Furcsállottam is,hogy nálam jo volt minden,söt,ki is probálta...erre mondtam,hogy akkor nem vagyok hajlandó tovább tárgyalni az ügyről,pedig visszacsináltam volna elötte!! Mindenről megvan az ÖSSZES sms.
Viszont ö folyamatosan zaklatott (minden hivás és sms megvan a hiváslistámban).
Végül hogy legyen már nyugalmam,felajánlottam neki 10.000 Ft-ot,amit jan.14-én 12.11 perckor el is utaltam,meg is kapta az sms-e alapján.Azota béke és nyugalom.
Ennyi a sztori...ja nem egészen!!
A hirdetésében szereplö laptopban,amit adott cserének az enyém helyett,rossz a dvd rom,amit smsben el is ismert (megvan),valamint nem 256 hanem 128 Mb-os a vga....(hirdetése: http://hardverapro.hu/apro/fujitsu_pa2510_elado_ajandekkal/hsz_1-50.html) viszont én nem voltam hajlando további vitákba bocsájtkozni ezek után ezzel az emberrel...aki szétszedi a gépem,utána meg közli,hogy rossz és cseréljük vissza...
Szoval akkor ki kit vágott át?! -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #11795 üzenetére
Kanariknak is kérném bevésni a feketét, mert nem hajlandó tárgyalni velem.
Megy ellene a feljelentés! -
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9784 üzenetére
Ok akkor nem ért még rá a kártyámra...!Akkor viszont a mostaniért elnézést!De nemtudom ezt miért nem a megbeszéltek szerint csináltad miért kellett az a pár kedves szó..!Téma befelyezve az én részemről!Remélem hamar ráér a számlámra!sziasztok!Oczu köszi a segítséget!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9777 üzenetére
LoooooL kérem tőle a képet ez a válasz
em otthon vagyok igy nehéz lesz..!
Teee ha befizeted az én bankmnál a számlámra egyenessen és nem utalod másikról azt max 2perc mulva megkell kapnom ezt ugyanugy fizetted be ahogy a boritékba is beletetted....!!!Te senkiházi tróger te majd most megfogod tanulni...!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9762 üzenetére
Oké... ma sem jött a pénz ahogy azt gondoltam!!2000ft os ember ennyi neki a becsület csináljatok már valamit vele!!!!!IP bann vagy valami titsátok ki innen ezt a szemétládát lehúzós 2ezer ft os ember!!!Légyszives valamit csináljatok vele mielött nagyonn pénzzel lehúz valakit!!!Gaaabeeesz user-ről van szó!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9719 üzenetére
Itt az ujabb fejlemény az ügyemben!!Azt irta tegnap hogy nemtudja hogy keveredhetett el a pénz de ma utalja midnenkép a számlámra..!Irok neki h na utaltad a pénzem??Erre:"Bocsi de 3 után már zárva volt a bank..."
Vicc ez az emer!Ujra csak azt tudom mondani hogy nagyobb értéknél nagyon de nagyon vigyázzatok Gaaabeeesz-al!!!
-
Bordoi
őstag
válasz
Gaaabeeesz #9722 üzenetére
Megtisztelnétek azzal, hogy olvastok is néha?
A további vitát legyetek szívesek itt intézni.
Köszönöm.
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Tudod te is h annyi volt benne... csak azt gondoltad hogy a kis hülyegyerek ugyse tud semmit csinálni!
na mindegy befelyeztem holnapig aztán ha nemjön a többit a nagybátyámra bízom!szia
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Sztem én voltam aki egyből postázta a megbeszélt terméket és küldtem az azonositó számot egyből..!Na mindegy holnap várom a pénzem!
-
ferkow11
csendes tag
válasz
Gaaabeeesz #9717 üzenetére
Oké ez tiszta de napokig nem irsz vissza amikor meg a levelet kibontottam egy papirba 500ft volt belecsomagolva a levél érintetlen volt...!Holnap jöhet a 2000!És irok amint megkaptam ide!helo
-
udi
őstag
válasz
Gaaabeeesz #8928 üzenetére
csinálj róluk pár fényképet ami kb 1 perc és toldd fel ingyenes feltöltö oldalra..
ott lehet látni hogy miről is van szó és akkor tisztább lenne az ügy...
ez már nekem igy sem egyszerü... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz #8875 üzenetére
ezt a topikot nézted már? Gyuri27, Speed(R), nektek is ajánlom ezt a topikot.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest