Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Aztán arra is volt itt a topikban példa, hogy a vevő leírta, hogy 2-kor volt találkozója az eladóval. Az eladó 14:15-kor nem volt ott és 14:30-kor már fekete pont kérés volt.
Megsem hallgatva a másik felet. Talán az ilyenektől kellene egy kicsit elzárkózni.
Sok esetben megsem jelenik a másik fél itt, illetve nem derül ki az igazság teljes mértékben. Mégis repül a fekete. Biztosan nem volt itt ilyen és gondolom nem is lesz, de igen könnyen belehet olyan usert is feketíteni, akivel nem is üzletelt senki.
Arról van szó, hogy nem kellene egyből fekete után kiáltani. Majd ha kiderül a turpisság, csak akkor. Mindenkit fel szoktam hívni akivel üzletelni akarok, függetlenül attól, hogy venni vagy eladni akarok. egy telefon hívásból igen sok mindent le lehet szűrni. Néhány hete többször is hívtam egy fórumtársunkat, mert vásárolni szerettem volna tőle. Megbeszéltük, hogy éjfél körül még hívom. Hívtam nem vette fel, másnap hívott, hogy bocsi elaludtam. Nekem viszont sürgősen döntenem kellett. Akkor most az lett volna az eljárás, hogy elkérem a telefon költségemet tőle, ellenkező esetben fekete pontot adok neki ? Nem hiszem.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Reklámblokkolók topikja
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Katana GF76 11UG 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged