Hirdetés

Aktív témák

• Bordoi

őstag

Aztán arra is volt itt a topikban példa, hogy a vevő leírta, hogy 2-kor volt találkozója az eladóval. Az eladó 14:15-kor nem volt ott és 14:30-kor már fekete pont kérés volt.
    Megsem hallgatva a másik felet. Talán az ilyenektől kellene egy kicsit elzárkózni.
    Sok esetben megsem jelenik a másik fél itt, illetve nem derül ki az igazság teljes mértékben. Mégis repül a fekete. Biztosan nem volt itt ilyen és gondolom nem is lesz, de igen könnyen belehet olyan usert is feketíteni, akivel nem is üzletelt senki.
    Arról van szó, hogy nem kellene egyből fekete után kiáltani. Majd ha kiderül a turpisság, csak akkor. Mindenkit fel szoktam hívni akivel üzletelni akarok, függetlenül attól, hogy venni vagy eladni akarok. egy telefon hívásból igen sok mindent le lehet szűrni. Néhány hete többször is hívtam egy fórumtársunkat, mert vásárolni szerettem volna tőle. Megbeszéltük, hogy éjfél körül még hívom. Hívtam nem vette fel, másnap hívott, hogy bocsi elaludtam. Nekem viszont sürgősen döntenem kellett. Akkor most az lett volna az eljárás, hogy elkérem a telefon költségemet tőle, ellenkező esetben fekete pontot adok neki ? Nem hiszem. :(

Aktív témák