Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Macka
veterán
Ha objektiv akarok lenni, akkor még mindig az eredeti állapot helyreállitása a megoldás.
De én a vevő helyében biztosan bebiztosítottam volna egy próbagart. Amúgy a sok, éles tárggyal való bekapcsolástól simán beszarhatott a telefon az eladónál is. -
Timocicu
senior tag
Már ne is haragudj,de azért mert ismersz valakit,miért állítod,hogy nem lenne képes rá?Ő nem tévedhet? Véletlenül sem?Ott voltál mikor becsomagolta a készüléket? Azért mert a másik felet nem ismered és neki nem volt annyi eladása/tegyük fel ragaszkodó típus a telójához/ már biztos,hogy Ő a hibás?
Tegyük fel,egy ugyanolyan,de másik készülék van a képen! hmmm?
-
udi
őstag
huu nem semmi telefon topik lettünk
én sem tudok pártoskodni senki mellett bár nem is akarok mert nem egyszerü eset... -
t1
veterán
Miért?
Mert, ha Kavics, rendes állapotba küldte el a vevőnek, és nála semmibaja nem volt, most meg a vevő visszakapja a pénzét Kavics a rossztelefont akkor hol a korrektség? Lenne egy rossz telefonja, a vevőnek meg meglenne a 23k-ja azzal szemben, hogy garancia nem volt a telefonra.Itt valaki tényleg tudja az igazságot, az a baj a vevő összevissza beszél, képeket nem csinál, konkrét válaszokat nem ad... Kavicsot ellenben ismerem és ilyenre nem lenne képes, és bizonyítéka is van rá, hogy müködött.
-
tothl
addikt
Mert ha én lennék az eladó és bizton tudnám, hogy jó volt a készülék, akkor nem szívesen venném vissza használhatatlan állapotban....szóval nem egyszerű, de majd kitalálják. Ja és tuti, hogy valamelyikük tudja, hogy mi az igazság, mert azért a kapcsolót sem lehet észrevétlenül beszakítani, és magától a postázás során sem esik le.
Itt a fórumon mi nem tudunk igazsagot tenni az fix. Vagy szar volt a teló, és az eladó keresett egy balekot, vagy a vevő barbárul beszakította és most itt csinálja a cirkuszt. Más variáció egyszerűen nincs.Menjenek Jakupcsekhez, és kössék rá magukat a GÉP-re...
-
Macka
veterán
Azt nem értem, hogy ha a telefonos sztoriban mindegyik fél korrektnek vallja magát, és felmerült egy probléma, akkor miért nem lehet azt csinálni, hogy a vevő visszaadja a telefont, eladó pedig visszaadja a pénzt. Aztá elfelejtik egymást.
Másik kérdés: Vevő miért nem kötött ki egy hét próbagaranciát? -
Weaver
senior tag
Mindenesetre én nem vettem volna meg egy sérült, hiányos, szakadék telót 23e Ft-ért az holtbiztos.
ennyi. itt a pont. akár jó volt eladáskor a teló, akár nem, ez most ~23E ft tanulópénzes eset. nincs ezen mit ragozni igazából. szvsz a vevő volt meggondolatlan, hogy pénzt ad ki hulladékért. az eladó meg annyiban unkorrekt (hiába írta le a teló minden hibáját), hogy pénzért árul szemetet. (bár minden annyit ér, amennyiért el lehet adni....)
-
tothl
addikt
Sztem egy kicsit gázos már ez a gagyitelefonos szánalom. Intézzétek el egymás között. Vagy felőlem mindegy.
-
ErnTrader
csendes tag
Fekete pont kiosztását/illetve annak elbírálását kérném "[Gabe123]"-nak.: Incorrect üzleti magatartásért.: Miszerint előzetes egyeztetésünk hatására azt állította, hogy átutalt egy bizonyos összegget, miközben ezt nem tette, majd többszöri üzenetküldésem után sem volt hajlandó visszajelezni, holott utolsó belépéseit megfigyelve többször lehetősége lett volna rá...és ezzel hátráltatta az üzletemet.
-
shtml
őstag
Látja,hogy Ő ugyanúgy hibás
Ez már haladás, az egyik fél elismeri, hogy mindketten hibásak. Eddig mindegyik fél a másikat hibáztatta.
-
vagamo
őstag
Tipp mindkettőtöknek! [link]
-
wipes
senior tag
hát, ez eléggé patthelyzet
ha leszakadt valami a nyákról, az vagy az utolsó kikapcsolásnál, vagy az első bekapcsolási kísérletnél lehetett, ez meg nem nagyon fog már kiderülni
ha be volt csomagolva, a telefon belseje külsérelmi nyom nélkül a postázás során nem sérülhetett szerintem
-
vagamo
őstag
válasz
kavicssli #6150 üzenetére
Amit konkrétan meglehet tudni a Privátból az, az, hogy
2008.06.04-én a telefon működött: http://mobilarena.hu/apro/sony_ericsson_t650_csak_25_000ft_csere_van/friss.html
KÉP
és másnap fel lett adva a telefon!kavicssli privát üzenete gizda számára
Törlés [B]2008-06-05 11:34:28[/B]
kavicssli
(PH! addikt)
Feladva! De a postát azt mondta hogy levélként nem lehet feladni mert "értékes" a cucc! :W 1690ft :W mindegyFifti-Fifit!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6163 üzenetére
Mégis milyen hangnemet engedsz meg magadnak? Mit képzelsz magadról?Ne a képeken lovagolj,mondtam hogy dolgozok,majd otthonról esetleg! Tudod,hogy vétkes vagy és csak besározod a másikat! Inkább tanulj meg helyesen írni! Kiderült minden a privátokból és menekülsz! Te mire vagy méltó? Kitörölheted a se@@edet a piros pontjaiddal!
Hiába próbálom,hogy jussunk közös nevezőre,nagy ívben tojsz rá! Ez a korrektséged????
Bravo hozzá!!! Te szent és sérthetetlen,tévedhetetlen tag!!!!
-
kavicssli
addikt
uccsó postom ezezl kapcsolatban
tessék nézni a dátumot a telón!
[link]
[link]
és itt a hibájaEzek után mindenki döntse el mit hisz és mit nem!
-
kavicssli
addikt
Jó okés befejztem!Nem vagyok hajlandó illetve nem vagy arra méltó hogy veled beszélgessek! Én befejeztem! korrekt egyenes válaszokat nem adtál és nem tudtál ammiket írtál az egy nagy humbug volt! Innenstől semmilyen megoldás nem érdekel!
Mennyivel könnyebb lett volna hogy a rohadt sok mellébeszéd nélkül csináltál volna tényleg pár fotót....stb stb stb -
gizda
senior tag
Pontosan!!!
Azt hiszem, ezt a töltés befejezésére írta, de ott nem jött fel a bekapcsolás opció.
Jól érted és látod! Így volt!!!
Azon filózni meg, hogy kinél szakadhatott le... Hát nem tudom Pont ezért kértem az eladót,hogy egyezünk meg.Ő könnyen van! Ha hibázott az ő zsebében a telefon ára én meg itt állok se telefon,de pénz. Talán megoldásra kéne jutni.
-
shtml
őstag
Azt hiszem, ezt a töltés befejezésére írta, de ott nem jött fel a bekapcsolás opció.
Gázos az ügy, mert ha rendesen be volt csomagolva a telefon, akkor szállítás közben nehezen érhette olyan behatás, amitől leszakad a NYÁK.
Edit: Azon filózni meg, hogy kinél szakadhatott le... Hát nem tudom.
-
ngabor2
nagyúr
privát üzenetet csak akkor lehet nyilvánosságra hozni, ha mindkét fél félreérthetetlenül jelzi, hogy engedélyezi ezt. viszont mivel a link mindig az aktuálisan bejelentkezett emberkére él, ezért inkább a szövegét másold, szerkesztetlenül. mint az alapelvekben szerepel: se a modok, se a hg-k nem látnak bele más pü-ibe.
-
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6150 üzenetére
Csak fújod a magadét! Szórakozol velem.Kötekedsz,de nem vagy hajlandó az emberrel beszélni! Rám hárítasz mindent! Te fer vagy és hibátlan! Ha arra megy ki a dolog,hogy megunjam örülhetsz! Nem fogok sz.i kapni a kavarásaid miatt! Ha ilyen korrekt vagy, bátran üzleteljen veled mindenki! Nagyon oda vagy a munkahelyeddel.Lesz@rom! Költsd patikára a pénzedet.De én akkor sem rontottam el,mert nem lehetett.
-
kavicssli
addikt
ha a másik fél beleegezett, akkor igen. csakúgy, mint a levelezésnél. de nem árt, ha megtalálható valahol a másik fél beleegyezése, ha esetleg valaki bele akarna kötni.by ngabor2 tessék olvasni és állástfoglalni!!!! szerintem lehet "látni" hogy nállam a telefon működőképes volt
FIGYELMESEN OLVASNI
-
kavicssli
addikt
Gizda kollega ezt is írta
Mivel a "magentáknál" dolgozom,ide hoztam be a szervizbe.Itt mondták ketten is a szervizesek,hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.mit mihez kell forrasztani? mond már meg mi a baja meert ahhoz képest hogy a bekapcsoló gombbal indult az egész nállad is már egész mindent kell cserélni!
-
shtml
őstag
@gizda:
Úgy látom, nem erősséged egyenes választ adni egy egyenes kérdésre.
-
kavicssli
addikt
én meg pont olyan hülye vagyok hogy egy jó telót az uccsó mp be basszak el és itt vitatkozzak veled szerinted ez volt a célom Ébredj már fel
!
és nem sértettem meg véletlenül sem
Csak gáz lenne beismerni!!?? te jó ég! én mondhatnám neked!
HA belinkelem a Priviket azzal is csak magadnak ártasz!Inkább olvasd el a PÜket mégegyszerés igen jövök a szaktudással mert utánna meg arrafogod!
Figyeljél már! Most akkor mi baja van?
Hacsak nem barbár módjára lekaptad az aksiját,hogy kivedd a kártyádat!!!!! a bekapcsoló gomb még véletlenül sem arra van! Kezd gyanús lenni az egész!
De a még most sem tudjuk hogy milyen PAdje szakadt fel illetvemi tört le?!
Csak mondod mondod és mondod! -
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6128 üzenetére
Frankó!
Jössz itt a szaktudással?? A telefonról van szó!!Ha olyan ügyesek a NASA-sok akkor a bekapcsoló gombot miért nem forrasztották meg??? Talán mert ők sem tudták,mert nem lehet!!!
Azért mert én recepciós vagyok már hülye is vagyok???
Lehet mikor megcsinálták jó volt,de Te is megsérthetted a kikapcsolásnál,akár véletlenül is.Csak gáz lenne beismerni!!?? Hacsak nem barbár módjára lekaptad az aksiját,hogy kivedd a kártyádat!!!!!
-
kavicssli
addikt
megkérdezem a modkerbe először nem szeretném a bokám megütni miattad!
De amúgy szerinted mi deerül ki a Privikből amik téged igazolnak? Őszintén... -
t1
veterán
akkor várjuk a priviket
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6120 üzenetére
Oda teszed fel ahova akarod! Egész nyugodtan.
TELJESEN MINDEGY,HOGY MENNYIRE ÁLLOD A SZAVAD,KINEK MIT RAKSZ EL,HA GOND VAN A TELÓMMAL AKKOR SEM BUKNA SENKI 2690FT-OT ÉS VÁLLALJA A POSTÁZÁS KÖVETKEZMÉNYÉT
Te meg sem sérthetted véletlenül sem semmivel mikor kikapcsoltad?Csak én a bekapcsolásnál???
Nekem is itt a kísérőokirat!Semmit nem kamuzok!!!!!!
1690ft volt a feladása és 830ft ha csomagként adtad volna fel.
Akkor ha tutira kell a tied mert itt Debibe is érdeklődtek iránta de addig nem mondtam semmi konkrétumot amig nem válaszolsz!
Szerintem előre utalással mehet de akkor a Postaköltésget is te állod ..azt hiszem az +1000ft! A kivel érdemes topicba megnézheted hogy csak pirospontom van
Ha holnap utalsz és megjön a számlámra a pénz úgy adom fel a csomagot ami ha minden jól megy és a pénzt is korán utalod már pénteken nállad lehet a teló! -
kavicssli
addikt
De mégegyszer mondom itt bent a cégénél a kamera PADjét újraforrasztották a srácok! ...és inkább bízok olyan szakemberekbe akik ezzel foglakoznak már régóta!Legyen annyi elég hogy a NASAnak illetve az amerikai hadiparnak is gyártunk cuccokat és ami SMT-n elkúrnak azt a javitú technikusok csinálják meg! Úgyhogy a percizitás és a megfelelő szaktudás megvolt! Tudom mi fán teremnek az ilyen dolgok!
Sokan nem tudják ahogy a Mars járó kis "autób" mi gyártottunk alkatrészeket! Illetve akkor gondlom tudod mi a az a Labview...Na azt is a cég fejlesztette ki -
tothl
addikt
Igen ezt értettem, sajna ha nincs mihez forrasztani az elég gáz, és ha már eljutottak eddig, hogy megnézték, akkor valószínűleg értenek is hozzá, hogy esetleg ha van folytatása a szálnak, és nem tűnt el valahol a többrétegű nyákban akkor esetleg oda lehetne....na mindegy, sajna itt a vége ez így elmondás alapján valóban nem javítható....
-
kavicssli
addikt
hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.
ez tuti nem nállam volt! bekell menni a Postához vagy ahova akarsz!De engem ne etess meg ezzel a szöveggel! Ha levan szakadva akkor hogy a jó büdös életbe volt nállam jó a telefon addig a pillanatig amig megnem jött az sms-ed!Rá 2 percre már a dobozba figyelt! -
kavicssli
addikt
hát nem tudom.,..én szemöldökcsipesszel sosem tudtam bekapcsolni! De ha leszeded a hátlapot látni kell illetve látnod kell hogy a bekapcsoló gomb ami elveszett 1 fehér kis pöcköt
kapcsolgta...de azt érezned is kell!
Mellesleg ott volt a hirdetés kerek perec levolt irva minden!Semmi olyan infot nem hallgattam el ami hátrányodra kerekedett volna! -
gizda
senior tag
Mivel a "magentáknál" dolgozom,ide hoztam be a szervizbe.Itt mondták ketten is a szervizesek,hogy "fóliástól" van leszakadva és nem lehet mihez forrasztani.Gondolom a nyák alatt ezt érted.
Sajnos a próbagarancia fel sem merült bennem,mivel annyira bizonygatta,hogy nézzem meg a piros pontjait.Ezt lehet itt csesztem el a próbagari figyelemmel kívül hagyásánál.
Szerintem,ahogy most állunk akkor sem lenne más a hozzáállása! -
kavicssli
addikt
Nem tudom nállad hogy műxik ez a vásárlás itt a PH-n DE ha elrakatsz egy telefont mert PÜ be kértél hogy senki másnak ne adjam oda és hogy neked nagyon kell akkor nem adom oda másnak!Pont ezért van a legtöbb gond ha visszaolvasnál 1 kicsikét hogy ha az ember megigér valakinek valami akkor azt nekiadja és nem a másiknak! Olvass vissza hány ilyen történet van hogy jaj bocs eladtam másnak stb stb stb! Bezzeg akkor én lette volna a szar meg a szemét ha lebeszélem ...sőt le is beszéltük és eladom másnak...
Na a privikbe belegyezel hogy felrakjam! sok mindenre fény derülne!pl erre a csomagos izére is!Nekemitt a számal 1670 ftba kerül semmi 470 ft meg amit utánna irtál hogy 800ft elkellene dönteni mit kamuzol!
-
gizda
senior tag
válasz
kavicssli #6112 üzenetére
Hékás!
Te olyan nagyon ragaszkodtál hozzá?É feldobtam a labdát,Te meg szépen hagytad!! Ha tudom,hogy gond van vele és nem adom el helyben 25000-ért,akkor miért postázom 23000-ért????
A 2000-már neked is a fele utazási díj lett volna és tiszta lelkiismerettel átadtad volna a kezembe.Kipróbáltuk volna.De Te inkább eladtad 2000-el olcsóbban és mivel én előre utaltam 22000+1000postaköltséget,a feladásnál kiderült,hogy érték biztosítottan a költség 1690ft már mínusz 2690ft-nál járunk.Talán miért nem lett az utazásod ára megfelezve?Valószínű nem itt tartanánk!!Mindenesetre most megnézettem egy másik szervizessel is,hátha az első tévedett.Főpanelcsere kellene rá!Frankó! 23000-ért vettem-kaptam a kisfiamnak egy játéktelefont?????
-
shtml
őstag
válasz
kavicssli #6112 üzenetére
most irta az előbb hogy levolt törve!
amikor én beleraktam a dbozba a cuccaival tuti semmi beja nem volt
Pontosan erről beszéltem, ez volt a postai szállítás kockázata. És pontosan ez az a kockázat, amelynek viselésében nem állapodtatok meg előre.
tudod ha 3330 ft-ot nem ér meg valakinek hogy felutazzak 250km-t hogy bajok nélkül bonyolítsuk le a dolgokat....
Megírtad neki, hogy ha nem kéri a személyes átadást plusz 3,300-ért, hanem a postát választja, akkor elhárítasz minden felelősséget a szállításból eredő károkért? - ez ui. nem magától értetődő. Ha nem írtad meg neki, akkor te is hibáztál, ezért javasoltam, hogy viseljétek közösen a kárt.
Amúgy ha a leírásod szerint egy hegyes tárggyal így is bekapcsolható a telefon, akkor igazán megegyezhetnétek egy 1,000-2,000 forintos engedményben és közös megelégedésre békében le lehetne zárni az ügyet.
-
tothl
addikt
Szerintem már kipróbálta, és betörte a kapcsolót, hacsak nem az eladó tette, de valami most az súgja, hogy nem. Mindegy, szétszerelt állapotban szerintem ki lehet próbálni, és az is lehet, hogy még a kapcsoló is meglesz, vagy ha nem és nem szakadt föl a nyák akkor lehet pótolni, csak normális szervízbe kell vinni.
Mindenesetre én nem vettem volna meg egy sérült, hiányos, szakadék telót 23e Ft-ért az holtbiztos. Az eladónak értelemszerűen közölnie kellett, hogy semmiféle gart nem vállal rá, mert alapértelmezésben a próbagarancia illetve min. pár nap azért jár.
EZT a telót kockázatos volt postán bonyolítani, az eladónak is, hiszen az a kis kapcsoló marha érzékeny jószág, megnyugtató lett volna megmutatni hogy működik, felhívni a figyelmét a vevőnek, hogy slusz innentől az ő felelőssége. És ennyi.
Adtam el én is úgy cuccot, pl. hdd-s mp3 lejátszót amihez nem volt tartalék hdd-m, hogy ha visszahozza vinyóhibával arra nem adok garit. Merthogy nem akarok én bukni 20 rugót azért mert ő leejti vagy odakoppintja valamihez. -
Mawyx
őstag
Nem vagyok telefonszerelő, de egy gomb az csak gomb szerintem, egy kiemelkedő kis pöcök, hogy kézzel is lehessen böködni valamit. Számítógép szerelésnél pl a bekapcsológomb, amit legutoljára kötünk be, addig csavarhúzóval értetjük (legalábbis én) össze a lábakat. Szóval, hogy a műanyag kidudorodó pöcök nincs a telefonon, azt érthetően leírta a kollega, tehát valami erre alkalmas eszközzel böködni kell a bekapcsológomb helyét. Toll hegye, szemöldökcsipesz, vékony csavarhúzó vagy bármi, ami odafér alkalmas lehet erre. Próbáld ki!
-
kavicssli
addikt
most irta az előbb hogy levolt törve!
amikor én beleraktam a dbozba a cuccaival tuti semmi beja nem volt
Nyilván nem akarta állni a plusz költséget, ezzel nincs is semmi baj. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy vállalja a szállításból eredő kárt, ezt tisztáznotok kellett volna. De erre az utóbbi fejlemények fényében talán nem is lesz szükség
tudod ha 3330 ft-ot nem ér meg valakinek hogy felutazzak 250km-t hogy bajok nélkül bonyolítsuk le a dolgokat....
GIZDA! Mehetnek illetve jöhetnek a Privik?
-
shtml
őstag
válasz
kavicssli #6099 üzenetére
sokadjára írom le hogy én felmentem volna Pestre..De Ő nem akarta
Nyilván nem akarta állni a plusz költséget, ezzel nincs is semmi baj. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy vállalja a szállításból eredő kárt, ezt tisztáznotok kellett volna. De erre az utóbbi fejlemények fényében talán nem is lesz szükség.
@gizda:
Kérlek, írd le teljesen egyértelműen: a leírt módon (hegyes tárggyal) be tudod kapcsolni a telefont? (Természetesen feltöltés után.)Ha be tudod kapcsolni, akkor nincs semmi gond, hiszen az eladó előre megmondta, hogy nincs bekapcsológomb, tehát ezt te is tudtad, amikor a vétel mellett döntöttél.
-
kavicssli
addikt
gizda mehetnek a Privik linkelése mert feltölt őket valahova!
-
gizda
senior tag
HÁT EZ NEM!
Ezt én is kipróbáltam,majdnem fullosan fel volt ugyan töltve,de rátettem töltőre.Így total-ra feltöltött,de" nem hagyta magát bekapcsolni"!Nem kínálta fel az indítást,mint mikor kikapcsolt állapotban ébresztésnél.Próbáltam usb-kábellel is,hogy látja e a gép a telót,de csak a memkarit látta.Így kellene látnia a telót is?Már nem tudok koncentrálni.
-
kavicssli
addikt
GIzda kollega itt baxtad el
Na mindjárt linkelek én neked privi üziket!te kérdezted meg hogy
feljönnél pestre ezért vagy inkább posta ?válasz tőlem
Felmenni? mindig azt stoktam irni ha fizetik az utam akkor igen! kb 5.000ftés a válkaszod
akkor a posta jobb megoldásnak tűnhettessék tessék tessék ez is tőled van
Hogy adod fel,hogy 1000ft a postaköltsi?Nekem ajánlva elég,ha benne van a dobozában és jól becsomizod.Az szerintem 500gr-ba belefér és 470ft a költsége.Nem azon az 500ft-on múlik,de szerintem így is simán megkapom. akkor miről beszélsz te pár hsz sal feljebb! -
kavicssli
addikt
Na akkor tiszttázzunk valamit!
a telefonról hiényzott egy gomb! de egy hegyes tárggyal pl tű vagy mitom én belehet kapcsolni! ..és hogy miért írtam azt hogy nem szabad lemeríteni?! azért mert ha látom hogy merülő félben volt akkor rátölöttemmert ha a városba vagy a moziba lemerül nincs nállam és nem is hordok magammal hegyes tárgyat!Akkor is tartom a szavam ahhoz hogy amikor kivettem a kártyát nem volt letörve semmi! Szerintem te baxtál el valami nagyon és most próbálod menteni a menthetőt!
Milyen Priviket akasrz belinkelni? Azt hiszed nekem van bármilyen takargatnui valóm?nevetségesmondjad mit linkeljek?
Olyanokat írt rólam az eladó ami nem fedi a valóságot!Szerintem senki nem hagyná magát és minden követ megmozgatna.Ezt teszem én is!
TÉNYEKET ÉS BIZONYÍTÉKOTne csak a szavakkal dobálozzunk
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest