Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• g@bo

nagyúr

Nem javaslom üzletelésre Supr@ fórumozót.

Röviden. privátban rástartolt egy e8400 ra, megkapta a megfelelő árat... ő mondotta, légyen 30k postával, ha nekem jó, utal. Jó, mondottam, mehet a bolt. Ááááá, de mégse, mi az fpo, megy 4 giga felett, nekem mégiscsak akkor jó, meg izé. Minden gond hirtelen. Utalás nincs, variálás van, mondtam neki, simlis vevő, megy feketepont, reakciója a: "leszarom" szócska volt.

Mivel közben én alkudoztam egy q9300-ra, nyilván nem tudom megvenni, jöhet az eladó nekem adni pontocskát. Igy szép ez.

Tanulság, Supr@ fórumozóval óvatosan, utánvéttel semmiképpen/lehetőleg ne üzletelj vele, előreutalásnál pediglen várd meg, megérkezett e a pénz. Ha megkapta az árut, és nem tetszik neki, még számithattok rá, hogy telepanaszkodja a fórum minden szegletét, és követeli vissza pénzét. Tipikus beviszlek az erdőbe vevő. :DDD

Mivel harmadjára vert át, és a privátok elején rögtön közöltem vele, hogy félek tőled, neked semmit se postázok, erre monda hogy utal.... és lám, megint eljátszotta, gondoltam leírom.

Mivel tudja, hogy panaszkodni fogok, tuti ő is jönni fog magyarázni, én arra már nem válaszolok és nem is érdekel, mert felesleges vele vitázni.

Akinek eddig nem volt vele gondja örüljün, a többi meg vigyázzon az üzletmenettel...

feketepontot, kérem neki bevarrni.

Aktív témák