Aktív témák
-
Kobe
veterán
na végignéztem, és amiket Bash mondott nem fog működni, legalábis nem hiszem hogy online rendelésnél lehetne kérni hogy milyen szolgáltatóval küldje a csomagot, vagyis a saját fogja, annál viszont nem nagyon lehet trükközni meg egyebek
-
Bash
őstag
Egy kis információ: Bővebben: link
#1268, #1276. -
Kobe
veterán
hát bas**ameg, ez durva .....ezekszerint nem éri meg rendelni. marhajó...szerettem volna egy két nike jordan cuccot nyárra, mert ugye pont a magyar disztribútornak kellett szerződést bontania...az nagyobb csomag lett volna, ami még több lóvé, ami minden csak nem nyereséges biznisz :/
-
Kobe
veterán
én is arra gondoltam hogy könnyen lehet hogy szállítás, egyéb szolgáltatás díjak miatt felugrik a többszörösére...de mit csináljak, itthon pl amike szeretnék rendelni azokat egyáltalán nem árulják
és ha pl vmi kint élő ismerőst megkérek hogy szimpla csomagként küldje el, ugy mekkora összegre lehet számitani ? -
Kobe
veterán
sziasztok, ez egy meglévő topik az é bajomra
dilemmám a tájékozatlanságomból fakad, talán van aki külföldön él vagy próbált már sikerrel rendelni cuccot usaból
szeretnék egy kisebb tételt, ruházat, rendelni (történetesen egy baseball satyi) ami 10-20 dolcsi között mozog
az online boltba a szállításért 5 dolcsit számláznak, usa n belüli kézbesítés esetén.
az érdekelne hogy ez Mo ra mekkora összeggé duzzadhat illetve postai mizériákat elkerülendő, hogyan lehet megoldani a fizetést : én kikérem neten a cuccot a címemre, az amcsik dolcsiban küldik a számlát, a postás kihozza, nem hiszem hogy ft ban ki tudnám neki pengetni, illetve postán se hiszem hogy olyan rugalmasak lennének hogy könnyen megoldanák
akinek tapasztalata van kérem írjon, fontos lenne nekem -
mszilard
tag
E-BAY -vel volt már valakinek dolga?
-
simonzé
addikt
Gondolom a célod az, hogy ne kelljen vámkezelni a cuccot.
Tegyük fel, hogy az ajándék egy Discman. A feladó elküld neked egy levelet postán, amiben a számla, garancialevél, vagy egyéb dokumentum van, a discmant meg kiveszi a dobozából, és berakja egy másik dobozba, kipárnázza alaposan, és elküldi neked ''használt discman'' néven (Értéke: 10USD). Ezt te megkapod, a postaköltséget vagy a feladó, vagy te fizeted, ami egy ekkora tárgynál 10-15 USD. Vámkezelni nem kell, azt ilyen értéknél a postaszolgálat elintézi. (Jobb, ha erről megkérdezed pl. a FedExet, a Menlo Worldwide-t vagy a UPS-t). -
simonzé
addikt
Egy ismerősöm így kap fejhallgatót, alkatrészeket, stb-t, amit egy katalógusból rendel, és az amcsi cimborája elküldi ajándékként. Asszem azt írja rá, hogy csökkent értékű, és egy kicsit megszakítja a csomagolását. Így bármelyik vámos ellenőrzi, elhiszi hogy hulladék áron vette.
A héten nincs bent a munkahelyén, de ha bent lesz, megpróbálom nem elfelejteni megkérdezni.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
asszem vpid számot kell igényelned és ennyi
de majd valaki okosabb megmondja -
mszilard
tag
Az érdekelne, hogy milyen feltételekkel lehet ajándékot küldeni az USA-ból.
Tehát mit kell fizetni nekem itthon? Vám, adó stb. Egyáltalán mit lehet küldeni?
Aki tud valamit a témában kérem segítsen, mert szeretnék küldetni magamnak egy fényképezőgépet, de nem tudom mik lesznek a járulékos költségek.
Köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest