Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen processzort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van egy igen drága paintball maszk, a proto switch EL flex ahol gumis a körkörös védelem....200FPS felett minden BB átmegy rajta, gyaníthatólag az összes flexes maszkon is!!!

A másik ez a túracipő bakancs dolog..jó nyílván a szervezőnek joga van bármiylen kitételt tenni, akinek tetszik elfogadja akinek nem az nem és nemis megy...Én a Racoon city forresten olyan menekülésre kényszerültem amit sose vállatam volna be nappal, egy hangár tetején körbezártak, mi meg megindultunk rohanva az erdőbe, igen nehéz terepen vak sötétben, oylan erdőben hogy néha hasoncsúszva kellett menni, párszor meg visszapattantam a sűrű bokrokról. a terep, tele gödrökkel..mégse lett semmi bajunk, pedig 5-7 percig tartott és mindketten sportcipőbe nyomtuk...én részemről sose fogok bakancsot felvenni mert baromira zavar a mozgásban..szóval csak ennyi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos szept 30-ikán El Diablo, Papa Muerte Fricola és Múnyóz Mannános jogi képviseletét kell ellátnom
Sok BB-t a játékhoz 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)