- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sticky35
tag
Ipadalternative.com mellett döntöttem végül. Még október elején rendeltem pont a kínai ünnep alatt, de az oldaluk szerint még volt raktáron a Fire-ből. Aztán mikor pár nap múlva rájuk írtam hogy ugyan feladták-e már, és mi a DHL tracking number, akkor hirtelen "out of stock" lett a weboldalon is, és jött egy semmitmondó válasz.
Végül múlt hét pénteken sikerült elküldeniük, ami szerdára ide is ért.
Ez alapján nekem úgy tűnik ott is próbálnak ködösíteni, de alapvetően nem volt velük baj, a tablet is jó, rendesen becsomagolták, ami jól jött, mert úgy láttam kapott rendesen útközben. -
szuszinho
őstag
Az egyik üzletben írják:
The Ainol Novo 7 Crystal is the latest Jelly Bean tablet PC from Ainol. It boasts an HD MVA 7" mult-touch screen (ultra-clear) and Dual Core 1.5Ghz Cpu. This is the new upgrade (MVA screen) replacement to discontinued Novo 7 Elf II
Rendeltem is, remélem azért kari előtt ideér
-
csibe1
addikt
Felejtsd el azt és a hasonló oldalakat.Lehúzás az egész,mert a te pénzeden rendelik meg a cuccot,és ugyanúgy küldheted vissza Kínába.Jobban jársz ha te rendeled meg,mert kb 10ezer a zsebedben marad.
Ebben a topikban érdeklődj vásárlás előtt,és arról,hogy honnan érdemes rendelni.(#764) diablo666
A PayPalnál 45 nap a refund ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest