Új hozzászólás Aktív témák
-
SEMTEX
senior tag
Lassan itt az ideje, hogy beinduljon ez a topic, sorra jönnek majd a támogató játékok
-
SEMTEX
senior tag
Ezt a szivatást !! A Ghost Recon Advanced Warfighter-ben nem lehet high grafikát állítani, csak ha phisix kártyád is van Vazz. a procim is simán kiszámolná, mert max 50%-on futott benne. Sux a progi íróinak
Idézet syn7h37ic kollégától -
Komplikato
veterán
1. Ez az Ageia hivatalos tesztprogramja, amivel megnézheted a HW és SW Ageia teljesítményt ... jah ehhez persze kéne PhysX kártya is, különben csak a szoftvereset nézegetheted.
2. Igen, bár nekem nem tiszta, hogy egy kártyán beül akarják megoldani, vagy egy marék kártyát kéne beeröltetni? -
Badb0y
addikt
válasz
Komplikato #483 üzenetére
Ez mi
Több PPU-t -
#gab_
őstag
válasz
Komplikato #488 üzenetére
'' Ageia can use more than one card - Doubly, triple, quad your physics?''
ehh -
bagyulajuve
addikt
van valakinek ilyene egyáltalán, 170 dolcsi, az már nem is annyira vészes, de azért az 50 dolláros árat megvárom, majd talán akkor
(bár addigra már 4 magos procik lesznek, ami simán tud majd fizikát számolni egy magon)
-
Komplikato
veterán
Leesett a kártya ára múlt héten 166.74 USD-re, ennek örömére ...
[link]
Ageia PhysX Deformable Objects Demonstration (Youtube) - [link]
Ageia PhysX cloth simulation (Youtube) - [link]
Ageia PhysX Fluid principle (Youtube) - [link]
Ja és akinek kevés egy darab az ...
Ageia can use more than one card - Doubly, triple, quad your physics? - [link]
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
szvsz. a 4 mag fölösleges lesz a játékokhoz 1 ideig
-
Yushchenko
őstag
válasz
Komplikato #485 üzenetére
áhhh, el kell mennie kétmagos procin. 4 magos kicsit drága lesz ahhoz, hogy lecseréljem a kis c2d-mat. Meg nme lenne az nekik nagy üzlet, hogyha csak PPU-val menne, mert nem lenne sokmindenkinek. Na mind1...
-
Komplikato
veterán
válasz
Yushchenko #484 üzenetére
Szerintem Crysishez nem véletlen ajánlgatják a többmagos procikat (direkt NEM 2 magosat írtam), meg ugye az Alan Wake videó is elég meggyőző volt (fizika, bazinagy részletes pálya gördülékeny megjelenítése) a 4 magos procin, amiből ugye egyett teljesen be is nyelt a Havok alatta. Én is kíváncsian várom a fejleményeket, mi lesz a nyerő?
Külön kártya? (De akkor se a méregdrága és lassú PhysX)
Még egy marék procimag?
GPGPU??? -
Yushchenko
őstag
Én csak azt nem értem, hogy a proci mér nem jó fizikát számolni. Azért vannak a 2 magos procik hogy ne fájjon nekik az ilyen. Én nem láttam még olyat hogy valami játék nagyon letámadta volna a procimat. Na mind1, majd crysis-t meglátjuk, addigra beszerzek valami normális VGA-t.
-
Badb0y
addikt
Mindig alátámasztotta azt, amit állított, sőt ha emlékeztek rá, még az elején írt is egy kis progit szemléltetés képpen. Én is beszélgettem vele msn-en anno, és tényleg ott van a srác ilyen téren. Mellesleg ahova járok fősuliba, ott tele van ilyen emberekkel, akik 8 és 13 éves koruk óta nyomatják a progot, és ''vmit'' azért konyítanak elég keményen a dolgokhoz -> mind ugyanilyen mint Geri.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Az hogy Geri a bogyeben van e a moderatoroknak vagy nem mara abszolute lenyegtelen kerdesse valt. Amennyi hulyeseget osszehordott itt mar az elso reggelese ota, siman auto-ban lenne barmelyik forumban. Pl. ez tegnapi kirohanasa is egy tipikus levegobe beszeles volt.
-
L3zl13
nagyúr
''ami viszont személy szerint nagyon nem tetszett, hogy a fizikai gyorsítás valahogy keveredett PH kemény pocskondiázásával ''
Mint modntam nem tudom utánna történt-e még valami, hogy én elmentem. És én voltam az első, aki lehülyézte Gerit az erősen paranoid hangvételű hozzászólása miatt, de az eredeti hozzászólásban én nem láttam semmi extrémet. -
tts
addikt
nem tudom... a dolog u.n. szakmai részéhez ilyen szinten én bevallom nem értek, habár általában szkeptikus vagyok olyan esetekben, amikor egy-egy világcég csupa hülyékből és csalókból álló mérnök csoportja rászabadít a világra valami hatalmas aljasságot, de szerencsére jön egy magányos hős és leleplezi az összeseküvést - ezzel nem akartam senkit megbántani
ami viszont személy szerint nagyon nem tetszett, hogy a fizikai gyorsítás valahogy keveredett PH kemény pocskondiázásával -
westlake
félisten
válasz
Oliverda #472 üzenetére
nekem tavaj karacsonykor egy kb. 4000 karakteres hozzaszolasomat toroltek ugy, hogy semmi okuk sem volt ra.. en azon a hozzaszolason sokat ''dolgoztam'', nekik meg eleg volt nehany gombnyomas..
nezetelteresunk tamadt nehany emberrel es megkertem oket, hogy bizonyitsak az igazukat, vagy ismerjek el, hogy nekem volt igazam.. ok kitertek ezelol.. a modok azt mondtak, hogy kulturaltan kerjem meg oket, a bizonyitasra.. en megtettem.. ezutan mar az volt a baj, hogy mi a fenenek kerek en ilyet.. sajat maganak mondott ellent a szoban forgo moderator..
ennek oromere kitoroltek a topik felet.. en nem keves idot toltottem azzal, hogy azokat megfogalmazzam es leirjam.. neki eleg volt nehany mozdulat..indokolatlanul
-
Komplikato
veterán
Én két körből kimaradtam, csak nem azt a topikot törölték, amiben példákat írt, hogy lehet HDR, Blumm és egyébb csicsát kihozni DX6, Dx7, DX8 vasakból kis programozással?
-
L3zl13
nagyúr
Tegnap, törlés előtt olvastam a topicot. Lehet, hogy utánna még került bele egy pár durva hozzászólás, de garantáltan nem volt durva, vagy ide nem illő az összes hozzászólás amit töröltek.
Mindezt mondom attól függetlenül, hogy Gerinek igaza volt, vagy sem az állításaival, illetve hogy az általa belinkelt cikk menyi ökörséget tartalmaz.
Úgyhogy szerintem moderátori túlkapás történt.
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Ebből a beszélgetésből sok minden kiderülhet, de egy biztosan: Vladimir önmagáról szegénységi bizonyítványt állított ki...
Én szoktam Gerivel MSN-en beszélgetni, szerintem rendben van a srác, csak valamiért nagyon keményen benne van a modik bögyében. Csak mert őszinte, és megmondja a véleményét, amit ráadásul megpróbál igazolni is? -
ahavasi
tag
Geri továbbadott nekem egy log-ot, amelyben Vladimir kifejti a topik törlésének okát, és elmagyarázza Geri-nek hogy miért tévedett. A log közlésébe a felek beleegyeztek.
Geri üzenete: hi
Geri üzenete: semmivel sem részletesebb az általam linkelt cikk mint bármelyik másik ageia teszt
Geri üzenete: sőt, kopárabb sem
Vladimirr üzenete: akkor mi alapjan ragalmazol?
Geri üzenete: én nem rágalmazom,csak azigazságot írom
Vladimirr üzenete: szart se mond az a teszt, csak szovegel ossze-vissza
Geri üzenete: játék esetén értelem szerűen nem volt ott a phísix=false kapcsoló
Vladimirr üzenete: milyen igazsag? fingod nincs az egeszrol
Geri üzenete: nincs, miért
Geri üzenete: te játékfejlesztő vagy?
Vladimirr üzenete: nem
Vladimirr üzenete: es te?
Geri üzenete: én igen.
Vladimirr üzenete: aha, persze
Vladimirr üzenete: en meg a mikulas
Geri üzenete: több ütközési rendszert alkottam már
Geri üzenete: OpenGL-ben dolgozom
Geri üzenete: linux/windows, platformfüggetlen engine
Vladimirr üzenete: erted is, amit mondasz, vagy csak azt remeled, hogy en sem?
Geri üzenete: sőt, az ageia-s topikba még forráskódrészletet is szúrtam hogy egy zászló lobogását hogyan kell szoftveresen kiszámolni és megjeleníteni
Geri üzenete: lehet hogy hasznosabb lett volna ha nem törlitek, bár ti tudjátok.
Vladimirr üzenete: nekem semmi kozom a torleshez
Vladimirr üzenete: en csak rohogok rajtad, a modok torlik
Geri üzenete: az Ageia a számítástechnika történetének egyik legnagyobb áttverése, és én szomorú vagyok hogy a népek ezt elhiszik.
Geri üzenete: hát, nevess csak, a nevetés boldoggá tesz
Vladimirr üzenete: lol
Vladimirr üzenete: ha tudnad
Geri üzenete: akkor fog a képedről a vigyor lerohadni mikor megveszed a kártyát 60k-ért, elindítasz vele egy játékot, majd a patchelt ageia védelmét megkerülő .exe-vel ugyanannyi fps-ed lesz mint a kártyával
Vladimirr üzenete: akarsz fogadni, hogy ez nem fog megtoirtenni?
Vladimirr üzenete: mint olyasvalaki, aki _valoban_ fejleszto, nem csak szediti vele egy szar forum olvasoit, nem igazan hatnak meg a jatekok, a gepem nem jatek celokra tartom, sokkal inkabb munkara
Geri üzenete: én nem fogadok semmivel semmiben, a fogadás azördög játéka.
Vladimirr üzenete: ennek okan egy tnt2 van a gepemben, amit sem a physx, sem az atyauristen nem tesz jatekra alkalmassa
Geri üzenete: elhiszem hogy nem mindenki játszik, én sem játszom valami sűrűn semmivel, de ettől függetlenül még nem kéne hogy az embereket áttverjék és a nehezen összekuporgatott pénzükön pöffeszkedjenek
Vladimirr üzenete: kerdeseim a kovetkezok:
-hasznaltal mar ilyen kartyat?
-lattad mar a specifikacioit?
-lattal mar ilyen kartyat? (akar csak kepen is)
Vladimirr üzenete: vagyois tobbet tudsz errol a kartyarol, mint barki mas?
Geri üzenete: nem használtam, specifikációit ismerem, kártyát láttam képen.
Geri üzenete: erről a kártyáról csak annyit, hogy:
Vladimirr üzenete: hogy semmit nem tudsz rola
Vladimirr üzenete: ezek utan miert lepodsz meg, ha torlik a hulyesegeidet?
Geri üzenete: 3dmark2006ban van támogatás hozzá, és hardveres módban teljesen megegyező sebességgel fut és ugyanúgy néz ki mint szoftveresen.
Geri üzenete: mikor ez kiderült a teszteket azonnal eltávolították az internetről.
Vladimirr üzenete: ooo...ezt honnan tudod, ha egyszer nem hasznaltad?
Vladimirr üzenete: biztos ezt is az ubermegbizhato pcworld irta
Vladimirr üzenete: olyanokrol hallottal mar, hogy vga limitalt valami?
Geri üzenete: az egyetlen játék, amelyik szebben nézett ki vele az a most is teszteltcellfactor
Geri üzenete: de már ez sem az hiszen egy trükkel áttverték és ugyanúgy néz ki és ugyanannyi fps.
Geri üzenete: vagyis fél évvel az ageia megjelenése után nincs olyan játék, amely gyorsabb lenne kártya használatával, mint annélkül.
Geri üzenete: szerintem ezek elég erős tények
Geri üzenete: visszatérve a kérdésre
Geri üzenete: Te láttál már ageia-t?
Geri üzenete: Használtál már Ageia-t?
Vladimirr666 üzenete: szerintem meg meg mindig nem valaszoltal a kerdesemtre
Vladimirr666 üzenete: nem, de mivel te sem, igy kvazi ugyanannyira ertunk hozza
Geri üzenete: nem hiszem
Vladimirr üzenete: nem hit kerdese - ez teny
Geri üzenete: ugyanis én kb 3-4 demonstrációt linkeltem az ageia-s topikba annó hogy bebizonyítsam az igazam
Vladimirr üzenete: egyikunk sem hasznalta, mindketten csak kepen lattuk
Vladimirr üzenete: 1:1
Geri üzenete: te hányat linkeltél?
Vladimirr üzenete: ossze sem tudom szamolni
Geri üzenete: egyet sem.
Geri üzenete: ez olyan mint a DVD visszatekerő.
Geri üzenete: kiveszed beteszed visszateszed. A dvd az elején van nemde?
Geri üzenete: akkormeg?
Vladimirr üzenete: lehet azert, mert en csak olyasmihez szolok hozza, amihez ertek, s nem csak hulyesegeket beszelek
Geri üzenete: pedig most is azt beszélsz
Vladimirr üzenete: de mindegy, nyugodtan jarj csak a ph-ra hazudozni, ha otthon mar nem hiszik el
Vladimirr üzenete: majd torlik a raero modok
Geri üzenete: mintha fentebb épp lehülyéztél volna egy játékfejlesztőt, aki valószínűleg azért jobban ért a fizikai számítások mikéntjéhez és hogyanjához, mint egy olyasvalaki aki tnt2-vel nyomul és már 4 éve nem játszott normális játékkal
Vladimirr üzenete: tevedes
Vladimirr üzenete: en teged hulyeztelek le
Geri üzenete: én ugyanezt mondtam. Tévedés. Én ugyanezt mondtam.
Vladimirr üzenete: nem, te mar megint azzal akartal megetetni, hogy jatekfejleszto vagy7, tovabba olyan osszefuggest akartal felmutatni tudasod igazolasara, ami semmilyen korulmenyek kozott nem allja meg a helyet
Geri üzenete: miért miből gondolod hogy nem fejlesztő vagyok?
Vladimirr üzenete: mert azok nem ilyen hulyek
Geri üzenete: amúgy remélem nem fogod zokon venni hogy a mostani beszélgetésünk egyes részeit beírom pár helyre, márcsak azért is hogy a mai fiatalság gondolkodásmódjára rávilágíthassak
Vladimirr üzenete: LOOOOOOOOOOOL
Vladimirr üzenete: ha nem veszed zokon, leszarom mit csinalsz
Geri üzenete: rendben.
Vladimirr üzenete: ha par hozzad hasonlo ''fejleszto'' attol erzi magat profinak, hogy ezen jol mulat, hat orvendek, hogy hozzajarultam a szorakozasukhoz
Geri üzenete: szóval kérlek folytasd csak hogy én hozzánemértő hülye miért beszélek hülyeséget
Geri üzenete: nagyon kiváncsi vagyok már rá
Vladimirr üzenete: mert olyan dolgok mellett siklasz el, amik mellett normalis ember nem tud, mert pofanvagja a felismeres
Vladimirr üzenete: te ellenben csak mesz, es mondod, hogy ''de szar, de szar''
Vladimirr üzenete: holott semmit nem tudsz az egeszrol, csak olvastal nehany bulvarcikket
Vladimirr üzenete: gratulalok, igazi szagerto vagy
Geri üzenete: igazából csak te mondasz ennyit, a belinkelt cikkek, forráskódrészletek, leírások - amiket töröltetek, sokszor 2-3 oldalon átt komoly szakmai viták tényét képezték
Geri üzenete: ellenben én csak annyit hallottamtőled hogy hülye hülye hülye
Geri üzenete: miért magad jellemzed?
Vladimirr üzenete: lol
Vladimirr üzenete: most jon az a resz, hogy ''ez mind te vagy, es en mi vagyok'', meg hogy ''nem er a nevem, kaposzt a fejem''?
Vladimirr üzenete: ugyan mar, ennyire te sem lehgetsz sotet
Geri üzenete: ráadásul háborogsz, holott az én hsz-eimet törölték nem a tiéd
Geri üzenete: aki ezen háboroghat az egyes egyedül én vagyok
Vladimirr üzenete: lehet azert, mert atlatnak rajtad, mint sajtosszendvics a folpakon, s tudjak, hogy csak hazudsz?
Geri üzenete: hazugság?
Vladimirr üzenete: mellesleg ezt a beszelgetest is te kezdted
Geri üzenete: az általam beírt információk között ha csak egyetlen hazugságot is találsz, azt kérlek mutasd meg
Vladimirr üzenete: de tenyleg: mi a faszert hallgatlak en teged?
Geri üzenete: hogy kijavíthassam ha esetleg tévedtem volna valahol
A következő üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:
hogy kijavíthassam ha esetleg tévedtem volna valahol -
Boglya
senior tag
Szerintem még nem kell temetni a kártyát, bár idáig tényleg nem tudott sokat felmutatni. Legjobb módszer a kivárás, ha beválik megveszem, ráadásul 3adannyiért mint amennyibe most kerül. Ha nem válik be, akkor meg mindegy
.
-
eXodus
őstag
válasz
Komplikato #451 üzenetére
Természetesen már régen kipróbáltam....
Csak azt írtam h ezek a plusz efektek (folyadék szim., zászló,stb)-el hogyan menne szoftveres modban.
Mert nem összehasonlítás így ppu-val és annélkül. -
Komplikato
veterán
Le van írva a cikkben szerintem. Van a játéknak debug módja és bekapcsolható a szoftveres mód, csak akkor a folyadékszimuláció (szétfröccsenő üzemanyag) és textilszimuláció (pálya szélén kismillió poligonos, pixelenként szétszedhetős focipálya méretű zászló) nincs, a particle effektek kevesebb objektumból állnak, stb.
Ja természetesen fel kell elötte rakni Ageia drivert, rinyálni fog a kártya hiánya miatt, de nyomni kell egy továbbot. -
FireGL
aktív tag
A 64bit-es Farcry-nak is elég brutális a fizikája a 32bit-hez képest, pedig ott csak a CPU számol 1 szálon.
-
ftc
nagyúr
[link]
csámcsogjatok rajta -
FireGL
aktív tag
válasz
Komplikato #438 üzenetére
Főleg hogy nem kell jópénzért külön célhardvert venni, hanem elég a GPU AI / fizikához egy X1600pro.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #437 üzenetére
Megjegyzem az ATI féle X1000-es A.I. demo sokkal meggyőzöbb volt, mint amiket ők alkottak.
-
FireGL
aktív tag
Ezt a HWSW-n likeltem be.
Lelövöm a poént. Külön dedikált processzor az AI számításra.
http://www.hardocp.com/news.html?news=MjEwNjYsLCwsLCwx
http://www.hothardware.com/news.aspx#news2586 -
Badb0y
addikt
Rég jártam erre, és elég rendesen megszaporodtak a hsz-ek.
Mi a helyzet Ageiáék fele? Beégett a végén a nagy humbuk vagy van még reményük -
istkre
csendes tag
válasz
GERI_666 #219 üzenetére
Mikortol lehet Geri_666 féle gyorsitot kapni? Én olyat akarok.
Nem vagyok programozo, csak laikus, de sztem ez egy ekkora ''zseninek'' mint ö nem lehet ''akkora'' gond. Vagy tévedek?
SzVsZ ha olcso lenne akkor vennék, mert megérné nekem az UT2K7-tel élvezetesen jáccani. Vagy ha egyszer rávisz a lélek egy kis programozgatásra, akkor irok vmit a saját szorakoztatásmora.
De én optimista vagyok a PPU-val kapcsolatban, minde az ATI, mind az NVIDIA megoldása, amolyan ''tedd ki hadd hüljön'' féleség. Ámbár az ATI megoldása iszonyat drága, az Nvidiáérol még nem láttam prezentáciot. A Phycisc csippel kapcsolatben meg orrba szájba keringenek a videok a neten. Játék videok, tech demok.
Mindenesetre én venni fogok 1 ilyen karit, mégha ablakon kidobott pénz is lesz, a valosághü játékélmény nekem megér ennyit.
Még valami, kicsiny hazánkban hogy lehet beszerezni? S mennyiért?
Üdv P -
lolee
tag
''Egy közleményt tett közzé az Ageia a gamerek számára, melyben arra válaszolnak, hogy miért csökken az FPS a gamekben ha bekapcsoljuk a fizikai processzor támogatást. A felháborodás jogos ha már valaki kifizetett 50-60 ezer forintot valami látható eredményre vár. A gyártó szerint a kártya megelőzte saját korát, mert még a Physx chip 32000 ezer fizikai tárgyat tud megjeleníteni addig a mai grafikuskártyák ennek a töredékére sem képesek (100-200 körül). Hiába van SLI vagy Crossfire manapság még nem hatékony ez a rendszer. De majd.. '' (Gamepress.hu)
-
LittleG
tag
Ez már elég látványos, pont olyan amit hiányoltam ettől a kütyütől: [link]
De vajon ez Aegia exkluzív cím? -
AGE-T
őstag
Tehát!
Innen le lehet rántani a 120megás videót: [link]
Lehet letöltés vezérlőt is használni, stb...
Hát a minőség nem lett a legjobb, de ezt tudja a regisztrálatlan divx-alapból. Frapszot nem raknék föl mert 2giga lett
A CellFactor High Graphics-al indítottam a játékot, ez néhány képkockán szerencsére észrevehetőÉs gyorsban fel is tűnt, hogy miért szaggat a gém. Van két alagút amit a videóban is lehet látni, ott kaptam+textúra bugot. Hogy miért? Azt nem tom, de az ágiék csodája biztos nem haszontalan, hiszen a középen elhelyezkedő zászlócska, ami egyébbként jól nézki, de hogy ennyire megfogja a játékot a lobogásával, háát?! Szerencsére ha távolab megyek tőle abbafejezi, és nem szaggatja be a gémet!
Ahogy földet ér emberünk, gyorsan dzsediskedik egyet,na itt már köze nincs a kis ppu-s ketyeréhez. bár látszik hogy nem mai vas a gépem, de azért elbír néhány dúrvább robbanást. Sajnos a nagyoknál szépen beszaggat
Aztán még azt vettem észre, hogy a felrobbanó részecskék tovább nem piszkálhatóak. Próbáltam húzni tolni semmi.
Aztán szórakoztam tovább a tereptárgyakkal, többször közelébe merészkedtem a két alagútnak, ahol meg is volt az 1-2fpsm. Gondolom ez annak köszönhető, hogy valamilyen effekt próbált bekapcsolni vagy nem tom. Vagy csak simán a demo, vagy ágiék
Sajnos a fraps eléggé lehúzta a gép teljesítményét, szóval ez megy jobban is, csak hajrá. Gondolom egy X2-es jobban zúzna -
xlaci
senior tag
Mondja meg nekem valaki azt is légyszi, hogy mit kell csinálni hogy elinduljon a cell faktor, és ne írja ki az elején hogy nincs ageia és nem indul el
-
AGE-T
őstag
ágiék veboldalán megtalálod! De:[link]
-
xlaci
senior tag
Kerestem hol lehet letölteni a cell faktor demót, de nemtaláltam, légyszi nyomjatok be egy linket
kössz -
AGE-T
őstag
megnézegettem magamnak ezt a cellfaktort, és nagy pislogást eredényezett amikor elindult a pcworld-ös cikk alapján, ráadásul full grafikán. Nézzétek meg a konfigomat, az adataimnál. Érdekesség képpen, a jedis bohóckodás is simán 24f-s felett mendegélt, mikor egyszercsak ugyanazon a helyen olyan 1fps-re esett vissza a teljesítmény, aztán egy idő mulva meg megint szépent ment, mindenféle rombolás robbangatással...!?! A kicsikocsivan berongyoltam a tereptárgyak közzé, kiszálltam, felrobbantottam egy szép rózsaszínü dobozkát, ami magáhozvonzotta a többi tereptárgyat, aztán bumm...meghalltam
Szóval, kitartás nem kell izgulni, ágiéknál húzható a redőny
Mérget mernék venni rá, hogy direkt bugzik a cucc. Hiszen alapból nem menne gyorsan, ha követelné az izom ppu-t...pff. De ha nem hisztek nekem, dobjatok egy video felvelő prog linket, és rakok fel bizonyítékot!
-
Gabás
addikt
válasz
Komplikato #416 üzenetére
és minek örültek meg annyira mindketten?
-
Komplikato
veterán
NVIDIA to offer triple PCIE Slot GPU/Physics Platform as well - [link]
We have heard that MVIDIA will also come out with their triple PCI Express GPU + Physics platform, similar to what ATi demoed in Computex. The platform will offer 2 x16 PCIE and 1 x8 PCIE capability, running off 2 NVIDIA MCPs. The x8 PCIE can be used to run an NVIDIA Graphics Card to process physics calculations. Will that start to make Aegia Physics PPU cards less attractive with both GPU Companies offering their alternatives further down the road
Lehet, hogy nem (csak) az ATI örült meg? -
lolee
tag
Aggáj -az első lolkártya ...
-
TiMoN
senior tag
hát nemtudom , elég sok forumon allitjak hogy nekik megy 25-30fps, igaz leirjak h robbanaskor kicsit belassul de physx-el sem dobalja az fpseket a game ,max par fps gyorsulas(3-9fps), biztos eros gep kell neki
-
TiMoN
senior tag
-
Robaj
addikt
Hú játszottam Cellfaktor demoval. Minden MIN-en!, 800x600, ruha fizikája kikapcs, van kemény 14 FPS-em. Robbantok 1et a csöveknél, kemény 4 FPS-re lemegy.
Vagy nagyon optimalizálatlan a gamé, vagy tényleg kelleni fog a physX kari... -
darabka
tag
Szellemes, hogy kidobnak egy PCI csatolójú kártyát, miközben a PCI slotok lassan eltűnnek az alaplapokról. PCI Express lapot nem is nagyon láttam két PCI slotnál többel, bár lehet, hogy tájékozatlan vagyok. Bedugom a tunerkártyát, meg az Audigy-t, hogy hangja is legyen a gépnek, azt' annyi. Ezt hová dugjam?
-
maross
nagyúr
juj mekkorat fog bukni ez a kartya
. nvidianak semmi dolga csak atcsalni egy fejlesztot..vagy lehet hogy mar az sem
-
eXodus
őstag
Hát kipróbáltam a cellfaktort. A grafot egy kcisit lejjebb kellett venni. ppu nélkül nem volt vér, folyadék, zászló... Ami volt lőttem a földet és szállt a törmelék és egyre több lett...hát nem valami nagy szám. A dobozokkal elszórakoztam és ennyi. Egyedül az tetszett benne hogy magam előtt tarthattam a tárgyakat és máshoz lehetett vágni.
Összeségében nem győzőtt meg. A kétmagos procit másnál sem haszálta ki teljesen? -
Volkov
senior tag
már lehet kapni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest