- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Oliverda #750 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, ki vette meg és mi a szándéka vele... Az Intel ugye megvette a Havok-ot, és lehet, hogy megvette az Ageiát is, hogy a két, egymásnak konkurens fejlesztés a kezében legyen. Monjuk ez monopol helyzet lenne...
Egy másik vásárló, bár valószínűtelenebb jóval a pénzügyi helyzete miatt, az AMD. Lehet, hogy egy komplett platfrom fejlesztése miatt beruháznak a fizikai gyorsításba is. Fene tudja.
-
Yutani
nagyúr
Ebből a beszélgetésből sok minden kiderülhet, de egy biztosan: Vladimir önmagáról szegénységi bizonyítványt állított ki...
Én szoktam Gerivel MSN-en beszélgetni, szerintem rendben van a srác, csak valamiért nagyon keményen benne van a modik bögyében. Csak mert őszinte, és megmondja a véleményét, amit ráadásul megpróbál igazolni is? -
Yutani
nagyúr
válasz
GERI_666 #158 üzenetére
Ne legyél már ennyire fafejű! Egyszerűen gondold végig, hogy ha nem lenne a gépedben egy DX9-es VGA, akkor a CPU számolta képek kb olyan sebességben jelennének meg, amit a gyerekeknek bemutathatsz diavetítés címén, de játszani nem fogsz rajta. Minél több számolási feladatot leveszel a CPU válláról, és csak eteted a kész eredményekkel, annál gyorsabban tudja kiszolgálni a GPU-t, illetve más, át nem hárítható feladattal tud foglalkozni.
Ez a lényege: tehermentesíteni a CPU-t! -
Yutani
nagyúr
[link]
Itt az első videót csekkoljátok, főleg a vége jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest