- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istkre
csendes tag
válasz
GERI_666 #219 üzenetére
Mikortol lehet Geri_666 féle gyorsitot kapni? Én olyat akarok.
Nem vagyok programozo, csak laikus, de sztem ez egy ekkora ''zseninek'' mint ö nem lehet ''akkora'' gond. Vagy tévedek?
SzVsZ ha olcso lenne akkor vennék, mert megérné nekem az UT2K7-tel élvezetesen jáccani. Vagy ha egyszer rávisz a lélek egy kis programozgatásra, akkor irok vmit a saját szorakoztatásmora.
De én optimista vagyok a PPU-val kapcsolatban, minde az ATI, mind az NVIDIA megoldása, amolyan ''tedd ki hadd hüljön'' féleség. Ámbár az ATI megoldása iszonyat drága, az Nvidiáérol még nem láttam prezentáciot. A Phycisc csippel kapcsolatben meg orrba szájba keringenek a videok a neten. Játék videok, tech demok.
Mindenesetre én venni fogok 1 ilyen karit, mégha ablakon kidobott pénz is lesz, a valosághü játékélmény nekem megér ennyit.
Még valami, kicsiny hazánkban hogy lehet beszerezni? S mennyiért?
Üdv P
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest