- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
marec1122 #14073 üzenetére
Ha rendeltetésszerűen akarod használni, akkor kénytelen vagy ablakba nézni. Jó hülyén csinálták meg, egy szar html fájlba van beágyazva a flash ablak, és nem lehet kirakni fullscreenre. 12 ezerért ennyit igazán megtehettek volna!
Úgy lehet megoldani, hogy a DVD-t "kibontod", vagyis belemész a mappába, és megnyitod közvetlenül a videofájlt egy médialejátszóval, a html fájlt megkerülve. Így nézheted full screenen. Persze ilyenkor nincs tematika, meg szép kezelőfelület.
Nagyon elbaszták ezt a lemezt, és még mindig tízezer az ára, ami szvsz kicsit pofátlanság.
-
kiskornel
addikt
válasz
marec1122 #14070 üzenetére
Akkor nincs 5letem. Talán annyi, ha rögzíteni tudod az eseményt FRAPS-sal (videofelvétel), és a jelenség látszik kisebb ablakban is a felvételen, akkor a videokari előtt kell keresni a problémát. Ha nem, akkor a moncsi megjelenítése nem stimm.
Még 1 5let. Kapcsold ki Win7-en az AERO-t és a hátteret vedd üresre. Majd nézd meg, csinálja-e még.
-
Kloden
senior tag
válasz
marec1122 #14065 üzenetére
Szia, eredeti PS-t használj, illetve vedd ki próbaképpen a hardveres gyorsítást a programon belül. Úgy is remeg? Edit/Pref.../Performance-Graphic processor elől pipa ki...
BonFire: a kevés tutort én is észrevettem, konkrétan szinte csak angolok vannak, de hát az sem baj, sőt talán még hasznosabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest