Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
ViZion #15883 üzenetére
Nekem nagyon szimpatikus a srác hozzáállása, az oldaláról idézek "A jó logó 5 kritikai szempontot tud alátámasztani. Egyszerű, Emlékezetes, Időtlen, Sokoldalú, Megfelelő. Ezek a szempontok egymásból következnek, vagy inkább összefüggenek. Minnél egyszerübb, annál emlékezetesebb. Így vállik időtlenné. (lásd coka cola logó) A sokoldalusága a felhasználhatóságra utal. Ennek megismerésében szokták az arcualti kézikönyvet megrendelni. Itt merülnek fel a kérdések, hogy mennyire lehet a logónkat nagyítani vagy kicsinyiteni. Hogy müködik-e szinesbe és feketefehérbe, vagy negatívba.
A megfelellősség talán a legtágabb szempont ahol az összes eddigi találkozik, ami a logó késöbbi helytállását tükrözi. Én személy szerint két féle tipusú jó emblémát ismerek. "Az egyik tanárom a nőkhöz haspnlította ezt a kettőt. Van a szép, és van az okos. Ritka az hogy mind a kettő, egyben legyen." " Ja és ezek után mondom a tervezet logójára, hogy okos, de nem szép.
A helyesírást nem javítottam az idézésbe, hiszen nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest