- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franko49
tag
Üdv! Eladtam a NAS-om, mert szeretnék venni egy újabbat. A benne levő WD30EFRX vinyót megtartottam. Biosban látja, win alatt eszközkezelő látja, de a fájlkezelő már nem. Próbáltam több sata portba dugni, M.2 rendszer meghajtóval nem ütközik. Mielőtt elkelt a NAS nem volt lehetőségem adatot menteni róla, most viszont átmásolnék a gépre pár dolgot mielőtt beletenném az új synologyba.
Az SSD M.2_1 foglalatban van, ami SATA3_0-val van kapcsolatban.
A vinyó SATA3_2-be van kötve.
(Z370 Taichi alaplap)Lehet, hogy a fájlrendszer nem tetszik neki? Van valami adatvesztés mentes megoldás?
Bocs a hülye kérdésért vagy ha nem jó helyre teszem fel, most megtanulom, legközelebb tudni fogom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest