Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na srácok, bekonfigoltam az Acer Aspire 5315-ös lapit, arról írok éppen. Vistát már rátoltam, mert az a Linux amit adnak...szóval le kell gyalulni
Újraindulás egyszer előjött a vásárlás napján, utána rátoltam a legfrisebb biost (asszem 1.31), és azóta nem volt gond. Remélem így is marad...
Tetszik az egész cuccos, 100k-t nekem simán megért. Repül bele holnap még memória. gondolkodom a 2 giga betolásán... nem tudom érdemes-e, de ilyem memó árak mellett nem hagynám ki. Lehet egyszer majd jól jön
Feltettem az Acer Enet nevű progiját, okos kis jószág: ha szabad wireless netet talál a közelben, egyből rámegy, keresnem sem kell. Ha pedig ledobna az adott net (itt a melóhelyen a közeli étterem netjét használom, ami elég gyengén jön
), akkor fél másodperc múlva újra feldob rá. Szóval szerintem hasznos dolog, és megfelelően működik.Egyelőre ajánlani tudom annak, aki ilyen lapi vételén gondolkozik. Szép is, jó is, játszani nem lehet rajta, de arra otthon van a box360 meg a normális asztali gépezet

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Dell Latitude 7400 laptop
- Dell Latitude 5300 2-in-1 érintőképernyős laptop
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), akkor fél másodperc múlva újra feldob rá. Szóval szerintem hasznos dolog, és megfelelően működik.