Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutszeru
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Gratula! Most látom a softmedián már túl van az 1.100.000 letöltésen! Csak így tovább!
Bővebben: link -
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Én most tettem fel a 6.03-asat és eddig minden tökéletes, csak így tovább!

-
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Grat hozzá! Már egy ideje csak ezt használok. Persze csak a legszükségesebbeket küldöm fel.
Mivel írod a progit? -
bbchris
senior tag
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Egy fő kérdésem lenne : Megoldottad-e a Miro PcTv pro karival a problémát ? Mert egy pár emberkének van tunerkártyája és egy ilyen dolog miatt buktam el egyszer és csak az 5.95-össel működik a tuner idáig . Ezzel az újabbal működik ?
-
Loha
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Király a codecpackod, már töltöm is le, és nehogy lelombozzanak azok akiknek nem tetszik!

-
DrWatt
csendes tag
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
Hi!
Bocsesz, de szerintem te vagy a legilletékesebb a témában. Olyan avi joiner-t nem ismersz amiben command line szinten lehet parancsokat osztogatni és még gyors is?
Köszinger
Watt -
vjannus2
aktív tag
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére
A tv tuner problémát megoldotad, mert ha nem akkor nem merem felrakni se
-
LordX
veterán
válasz
KAMI/ACEMCP
üzenetére

Tudod mind, hogy mire való? Összesen támogat a csomag vagy 5 formátumot, mindegyik formátumhoz ha lehet, minnél több kódeket.. Pl. csak az MPEG4 ASP-hez van 5 kódek, amik közül egyetlen egy is elég. (DivX / XviD / MPEGable / ffdshow / QT / RM).
Ez a csomag úgy keletkezhetett, hogy a szerző találta egy kódeket, és beletette, anélkül, hogy tudná mire való..
Erősen ellenjavallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest