Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KAMI/ACEMCP

tag

válasz Flashback #33 üzenetére

A telepítő hosszú történet
    0.00 - 4.31
    Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
    5.00 - 5.45
    Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
    5.50-5.95
    Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
    5.99
    Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
    6.00-6.xx
    Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.

A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...

Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni...

Új hozzászólás Aktív témák