Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI/ACEMCP
tag
válasz
Flashback #33 üzenetére
A telepítő hosszú történet
0.00 - 4.31
Ez volt az első verzió. Tulajdonképpen egy INF hack volt. Amely hosszú hónapok alatt fejlődött egy komplett csomaggá.
5.00 - 5.45
Install Shield Developer. MSI alapú cucc. nekem nagyon nem jött be, mert negyon nehéz volt MSI alapon egy ilyen csom,agot megcsinálni...
5.50-5.95
Install Shield Professional. Az IS saját cucca, szerintem jobb mint az MSI alapú technológia. Rengeteg mindennel kiegésztettem, hogy jó telepítője legyen...
5.99
Ez egy sohasem kiadott változat, amely NSIS telepítője volt. Azért váltottam mert az FREE én meg szeretem a free hatékony dolgokat ezért is váltottam erről gyorsan... a
6.00-6.xx
Innosetup. Szerintema valaha látott egyik legjobb telepítő készítő. Ráadásul Free/ letölthető forrással. Nagyon szeretem, már elég sok telepítőt készítettem vele. Negyon felxibilis és az ISTool segítségével igen jól kezelehtő... Az a cél hogy ezt a verziót fejlesszem tovább. A 6.03-ban már látható egy csomó fejlesztés, amelyet tisztán script (Object Pascal jellegű) nyelven írtam hozzá.
A Dashboardot egy lelkes rajongó készítette, Delphi nyelven. Én annyira (még) nem értem ez a nyelvet, de szeretném. Aki tud esetleg beszállhatna a fejlesztésbe...
Addig is várok minden segítséget/ötletet a fejlesztéshez, tesztelőket, vagy bárkit aki úgy érzi tud segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt akku 89%
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest