Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Probber #1711 üzenetére
Sziasztok!
Van egy NF7-S v2.0 alaplappal szerelt gépem, benne 2x512mb samsung 400, cl3 ram, 7600gt 256-os vidkari, 350-es chifi táp, külső hangkari (csak ezt látja az os), 80-as maxtor vinya win7-tel. Hibátlanul működik, de szeretném belőle a maximumot kihozni. Nem ez a fő gépem, ez játszani van, mármint szórakozni.
Milyen módosításokat ajánlotok hozzá? Lehet az vdroop mod, feszmod, hűtés mod, bios mod, akármi. Képekkel, linkekkel, natúr ötletekkel, bármivel előrukkolhattok. A chipset hűtő cserélve lett egy Epox lap egész nagy méretű passzív bordájára, déli híd kapott vmi kisebb bordácskát, a procchűtő meg vmi titan hűtő. De a ventije cserélve lett egy delta 7500rpm-es szerverventire, lekorlátozva, 5V-ra, így csak 3500-at forog, valamint a lefogató alá tettem egy lemezt, hogy növelje a lefogató nyomást...
Előre is kösz minden gyilkos ötletet!
Üdv, Dávid.
Szerk.: Nem válaszként akartam, sorry Probber.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpársportok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Dell notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest