Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
A cucc vmikor februari! Akkor a sracok osszeraktak es meg rendszert csinaltam ra! Anyagi megfontolasokbol sajnos 2*512 hejjet csak 2*256 lett benne, sajnos - mivel cad-ra kell - eszt nagyon gyorsan eszrevette a gazdaja- , egy komojabb proe-nal mar jagatott, elmagyaraztam neki hogy O akarta, de csak nem fogta fel aram kerdesr, elvittem neki 2*512-t es csodak csodaja a modell megtaltosodott! ja de nem ez volt aekrdes!
A bios amit a honlapon talaltam, semmi extra max agressivra veve a ram meg a proc!
Ez jo kerdes en ugy gondolom egyformanak illik lenni, sot ismerve a ramokat en meg egyszere is vennem meg a kettot.
A emelkedesek ele sanos elfeljtetem odatenni a ~ mert csak ugy fejbo szamolva jottek ki!
Mijjen procod van benne, huzast hogyszereti, videokartya????
Igy singlen hogyteljesit a kt-khoz kepest????
udv
neduddki
Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest